torsdag 24 mars 2016

Värmeåtervinningsaggregat acf

Tillverkades även som Stratos, Huskvarna, mm. Lägg till i önskelistan . Bahco MINIMASTER och MINIVENT ACF. Sveriges vanligaste ventilationsaggregat.


Hejsan mina föräldrar bor i kåk som byggdes 87.

Som en kryddhylla täcker. Anslutning: Vänster sida. Spiskåpan har en modern design med reglagen placerade i mitten av spiskåpans front. Belysningen består av en 11W lågenergilampa (Esockel) som kan bytas utan verktyg. FT-ventilation med värmeåtervinning ur frånluften.


I aggregatet ingår fläktar för till- och frånluft, värmeväxlare, elbatteri för eftervärm- ning, tilluftsfilter, avfrostningsautomatik och er- forderlig kringutrustning. Värmeåtervinningsaggregat ACF är ett enhetsag. Genom att komplettera aggregatet med olika pro- dukter för .

MiniMASTER (RDKS) är ett aggregat för från- och tilluft med värmeväxling för villor och lägenheter. Decentraliserad lösning med ett återvinningsaggregat i varje lägenhet. För att bibehålla den goda funktionen och en- ergispareffekten behövs viss skötsel av värme- återvinningsaggregatet. Minimaster och Minivent med värmeåtervinningsaggregat.


Passar till RDKG-a-1-c-d-1). CPDG Med transformator, till bl. Paketpris med CPTJ Stremline Fläktkåpa- Rostfritt eller vitt utförande. RDKS- är vårt nya värmeåtervinningsaggregat som ersätter minimaster ACF och ACC.


Spiskåpa BHG, som innehåller elutrustning för styrning av fläktar, kan användas tillsammans med värmeåtervinningsaggregat ACF , frånlufts- fläkt BAF eller takfläkt BED. MiniMASTER VÄRMEÅTERVINNINGSAGGREGAT , FTX, ETT SMIDIGT, ENERGIEFFEKTIVT OCH SERVICEVÄNLIGT AGGREGAT SOM ÄR VAD DET HETER. Spiskåpan är försedd med manuell forcering samt vred för fläkthastighet och har en hög doftavledningsförmåga.


Kan monteras antingen under eller mellan överskåpen. För montering under skåpen finns förberedda hål. Hög osuppfångningsförmåga. Manövrering placerad lättåtkomligt mitt på spiskåpans frontpanel. Spisbelysning med lågenergilampa.


Finns i flera bredder som standard.

Låg höjd som ger fritt arbetsutrymme under kåpan. Bostadsventilation AB — wie. A = Luftvärmeaggregatet ACJI = . Instruktion för drift och skötsel ACJ 56.


Jag behöver hjälp med att förstå hur mitt nuvarande system fungerar (det blir enkalre att byta ut det då :D ). Det är alltså någon som kallas frånluftsvärmeväxlare, eller värmeåtervinningsaggregat ACF som det så fint står på ett ställe. I kryddhyllan sitter en apparat med två fläktar, detta ser ut att vara själva .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения