tisdag 22 mars 2016

Luftrenare uv

Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner! Beskrivning av uv -ljusets UVC verkan i luftrenare AirSteril.


Kombinationen medger att styrkan av ozon kan . Inga filter behöver bytas. Luftrenare med Joniserande Plasma teknologisk teknik.

Mycket enkel att rengöra! Inget ljud på låg effekt, 1 tyst i detta läge! En mycket effektiv och lättskött luftrenare ! Köp dina reservdelslampor från oss.


Ozon: Ozonnivån stiger aldrig över 0. Luft som passerar inuti en enhet exponeras för intensivt bakteriedödande UV -ljus som bryter ner organiska föroreningar. UV -ljusets speciella våglängder reagerar med en katalysator (aluminiumdioxid) och skapar av gaserna i syret och vattnet i luften en renande plasma som dödar bakterier, virus, mögelsporer reducerar . MeacoClean Midi - luftrenare med HEPA-filter, kolfilter, UV -ljus och jonisering.

Välj rätt storlek: Det är viktigt att välja rätt storlek på din luftrenare. För att en luftrenare för att fungera väl är . Luftreningen sker med hjälp av UV -ljus och jonisering. Förbrukningsmaterial och underhåll kan vara bra att känna till, t. UV -lampor, men bör inte vara den viktigaste faktorn . Bra för allergiker och i förebyggande syfte. Naturens egna ”tvättmedel” fungerar på samma sätt, dvs att solens UV -ljus reagerar med vattenmolekyler, aktivt syre (ozon) och hydroxylradikaler bildas. Fotosyntes i växternas process tillsammans med UV -ljus skapar också syre och glykos.


Denna renande process mha solens UV -ljus renar jordens luft . Det kan till exempel innebära att avlägsna överflöd av koldioxid (CO2) från luften för att få en bättre inandningsluft. Det finns många metoder för luftrening. En metod som godkänts av WHO är intensiv belysning med UV -ljus, varvid en så kallad fotoplasma bildas och . Den här unika luftrenaren och luftjonisatorn är enkel och prisvärd att använda. Den kommer att förbättra din inomhusluft och ge dig mer energi.


Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Andra luftrenare använder UV -ljus, negativa joner, ozon eller fotokatalys för att ta bort föroreningarna, och i en del system kombineras flera av teknikerna. Prata gärna med din läkare om vilken typ som skulle kunna passa dina behov bäst.

Astma- och Allergiförbundet har också en lista på rekommenderade luftrenare för. Effektiv mot pollen, damm och dålig lukt etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения