fredag 18 mars 2016

Sörmlands entreprenad ab

Vi jobbar med försäljning samt förmedling av entreprenadmaskiner. Specialister på Hitachi entreprenadmaskiner. Kontakta oss för en bra affär. Förra året gick företaget med vinst.


Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.

Företaget har en anställd och omsätter 1miljoner. Sörmlands Entreprenad Ab - företag, adresser, telefonnummer. Klicka på en bild för mer info. Telefon, karta, kontaktinformation. Bolaget skall bedriva försäljning, förmedling och uthyrning av entreprenad -, skogs- och lantbruksmaskiner, förvaltning av fast och lös egendom samt idka därme.


Våra lokala entreprenörer har bred kompetens och moderna maskiner för olika typer av uppdrag. Våra entreprenadavdelningar i Katrineholm, Flen och Nyköping utför både total- och utförandeentreprenader, i såväl nybyggnation som ombyggnation.

Vi utför både projektering och installation inom el, tele, datanätverk, larm, passersystem och lås. Vårt verksamhetsområde är främst Mälardalen. Tidningen Insikt är den renodlade branschtidningen för dig som arbetar inom entreprenad-, anläggnings- och transportbranschen. Skicka transportförfrågan kostnadsfritt. Transporter och entreprenadarbeten.


Sörmland `s Alltjänst AB För privatpersoner och företag i KFV Bemanning och Personaluthyrning med. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Ja, registrerad för F- skatt.


VD Henrik Fagerlund i ett pressmeddelande. För att leva upp till detta ansvar har Direktionen, å Katrineholms kommuns vägnar, utsett en skorstensfejarmästare som på entreprenad utför såväl rengöring som brandskyddskontroll. Vi har funnits här i Strängnäs i år nu, . Avtal är tecknat med Skorstensfejarna LJ AB. Den består av cirka 3medlemsföretag i Sörmland.


Affärsidén är att erbjuda tjänster genom samordning och organisation av medlemmarnas samlade resurser inom entreprenad , bemanning, jord och skog. Våra medlemsföretag är lite för små .

MR Sörmland är en ekonomisk förening med säte i Flen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения