onsdag 16 mars 2016

Massage karlstad pris

Gäller alla behandlingar utom massage paketen. Slipp krångel med kontanter, Perfekt för företag. Kan inte kombineras med våra stämpelkort) . Vällkomna till Karlstad Thaimassage.


Vi finns på Brogatan mitt emot sundstatjärnen och Östra Torggatan mitt i centrum.

Så kom och upplev en riktigt skön och rofylld stund i en avkopplande miljö . Här blir du förstklassigt behandlad helt enkelt. Lotti masserar, mån, ons, tor, fre Louise masserar tisdagar Kunskap och erfarenhet under samma tak. Ej avbokad tid debiteras via faktura med 1 AVBOKA ENDAST . Vi erbjuder massage för stela och stressade kroppar. Våra massörer kan bokas måndag – fredag.


Bokning sker via receptionen.

Du kan välja mellan en avslappnande massage eller en djupgående triggerpunktsbehandling. Genom undersökning och diskussion med patienten kommer vi gemensamt fram till lämplig behandling. Massage är alltid en uppskattad behandling. Ledord för oss är trygghet och engagemang.


Att klienten har förtroende för det vi gör är av största vikt för oss. Genom utbildning, certifiering och diplomering säkerställer vi detta. Stort engagemang och förståelse för . Avbokning via mail ej är giltig.


Det går att boka behandlingstider online eller via telefon. En heldag i skön spamiljö med massage - endast 5kronor. Hos oss får du alltid gratis konsultation där vi berättar om behandlingen och du får möjlighet att ställa frågor. Välkommen till DuThaimassage. Vill du bara slappna av i kropp och tanke en stund?


Vi kan erbjuda traditionell Thailändsk massage med certifierade massörer från Thailand. Kom och upplev en skön avslappnande stund hos oss, i en genuin . Taktil massage är behandling i form av beröring.

Vid massagen sker beröringen i ett jämnt och lugnt tryck och följer ett. Jag erbjuder massage , vaxning, brasiliansk vaxning och ansiktsbehandlingar. Vi värdesätter ett gott bemötande och omhändertagande av patienten.


Med vår långa erfarenhet kan Du alltid känna Dig trygg i att vi har den kunskap som krävs för att hjälpa Dig bort från smärta och besvär. På kliniken jobbar naprapater, en massör och en akupunktör. Bra priser på hotellrum när vi tävlar, Bra priser på cyklar och tillbehör. Mycket trevligt bemötande, mycket bra massage , lugn och avslappnande miljö. Trevlig personal och bra pris för oss lite äldre.


Så detta kan jag rekomdera andra! Bra massage , trevlig personal o fin lokal! Därefter öppnade jag eget direkt, då på Herrhagen i Karlstad. Efter några år kände jag att jag ville vidareutveckla mig inom fotvården och valde då Axelssons fotvårdsskola i. Rengöring, peeling, massage av ansikte, hals, decolltage samt nacke och axlar. Avslutande mask samt vårdande kräm.


Vi strävar alltid efter att ha rätt pris på vår träning. FriskisSvettis Karlstad är en ideell förening och i en förening är man medlem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения