fredag 11 mars 2016

Focus värmepanna

På PE-monteras pelletsbrännaren på höger eller vänster sida. Inspektion och rengörning av pannan sker framifrån. Asklucka finns längst ner på pannan. PE- levereras i standardutförande för pellets eldning.


Vid eldrift värms endast övre panndelen.

FOCUS PE-Miljö är den nya generationens värmepanna , som har konstruerats speciellt för pellets. Samtidigt hålls askan som uppstår vid förbränning av biobränslen effektivt borta från eldytorna. EKONOMI FOCUS PE-är mycket välisolera vilket medför små stilleståndsförluster.


Pannan har även ett stort askutrymme som . Med sin enkla rengöring och sin höga verkningsgrad på undviker man onödiga energiförluster. KVALITET Pannans eldstadsdel är utförd i 5mm cortenstål, vilket är en legering som tål . Drift- och skötselinstruktioner. PE-ZÛ och PE-3Û är pannor för i första hand pelletsfflis.

Pannorna går att olje- eller vedelda. EN REN PANNA SPAR BRÄNSLE! Rinkaby Rör säljer VVS, Inbyggd varmvattenslinga (utbytbar). W elpatron monterad men förberedd för ytterliggare eleffekt.


Pelletsbrännaren monteras antingen på höger eller vänster sida. Utrustning för ved eller oljeeldning finns som tillbehör. Rökrör för anslutning bakåt ingår. Effekt pellets: 20kW Effekt olja: 20kW Effekt . Reservdelar och tillbehör.


Slang och Slangkopplingar. Verktyg och tätningsmtrl. Värmepumpar och tillbehör. Varmvattenslinga av Cu-rör mm. Hej Någon som har koll på focus pannor.


Undrar bara hur inställningarna ska stå för optimal värme ekonomi o. Ett minus är väl att det är varmvattenslinga - föredrar varmvattenbehållare, men det finns ju möjlighet att ansluta acc-tank om man vill det. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Apple mobiltelefoner till orientmattor!

Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner! I pannorna finns en elpatron inbyggd som standard. På lager - Leverans 2-dagar. ALL EKO-20-panom ligger på en mycket bra prisnivi,.


Focus Elpatron 3kW till VLM. Poljoppannor stills det höga miljökriv idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения