fredag 18 mars 2016

Golvvärme lk systems

Enkla och smarta system för golvvärme i alla miljöer. LK levererar inte bara produkter utan även hela systemlösningar. Vi har lösningar för installation i träbjälklag, ingjutning i betong samt för bärande golv.


LK Systems är en av Nordens ledande VVS-leverantörer. Vi utvecklar egna system för vattenburen golvvärme , tappvatten och renovering. Finner du inte svar på just din fråga är du varmt välkommen att kontakta något av våra regionkontor.

Vattenburen golvvärme för upp till m2. För så kallad flytande förläggning. Paketet innehåller allt du behöver. Kopplas enkelt till befintligt radiatorsystem. Inkluderar isolerade spårskivor i EPS material.


Under den tiden har de utvecklat och förfinat golvvärmen så att det har blivit både mer ekonomiskt, tryggt och komfortabelt. Dessutom är det lätt att installera. Genom att ständigt vara lyhörda för marknadens behov och arbeta nära branschens samtliga aktörer har dom utvecklat ett unikt systemtänkande.

Idag är deras VVS-lösningar ett självklart förstahandsval för många. Golvvärme paket LKKretsar ledningsfört system exkl. LK golvvärme passar perfekt både vid nybygge och renovering. Tryggt, miljövänligt och med överlägsen säkerhet.


Alla typer av golvmaterial (trägolv, laminat, ke- ramik, plast o.s.v.) är förenliga med golvvärme. För mer information om trägolv och keramik, se rubriken ”Trägolv på golvvärme ” och ”Keramik på golvvärme ”. Golvmaterialets art och tjocklek är parametrar som vi tar hänsyn till vid dimen- sionering. Hittar du inte det du söker?


Prata med oss så hjälper vi dig! Utetemperaturkompenserad värmereglering förprogrammerad för LKs golvvärmesyst. Termostatventilsats, LK termostatventilsats 12X24.


Våra system för vattenburen golvvärme fungerar lika bra i nybygge som vid renovering. Olika förläggningssätt och ett brett sortiment av tillbehör gör att du kan anpassa din golvvärme till varje enskilt rum. Läs mer om golvvärmens fördelar på vår hemsida.


Våra Universalrör kan användas till såväl radiator- och . LK Fördelarshunt golvvärme inv Gsekundär utv. Shuntgrupp avsedd för system med huvudpump.

Information från LK system , golvvärme. Företaget har levererat golvvärmesystem i över . Allt du behöver veta om golvvärme! Vi har färdiga lösningar för uterum, enstaka rum och renovering med krav på låg bygghöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения