onsdag 30 mars 2016

Electrolux reservdelar stockholm butik

Karta och vägbeskrivning. Electrolux Hemprodukter Electrolux är en av världens ledande tillverkare av hushållsmaskiner samt utrustning . I vår Electrolux Home- butik på Klarabergsgatan i Stockholm har vi allt inom hushållsmaskiner, kök, vitvaror och dammsugare. Oavsett om du är på jakt efter ett nytt kylskåp, diskmaskin, mikrovågsugn eller kanske ett nytt komplett kök har vi något för dig! Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie Sentens, samt ett noga .

Söker du reservdel till din produkt? Vi på Electrolux Home vill självklart hjälpa dig, vare sig du vill köpa produkter, beställa reservdelar eller få rådgivning! Du kan söka och hitta reservdel till din produkt hos Electrolux reservdelar.


Vill du hellre besöka någon av våra våra fysiska butiker kan vi såklart hjälpa dig . Hos oss har vi ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner, vitvaror och dammsugare. Vi har vår egen köks- och förvaringsserie Sentens. Välkommen in till oss i våra butiker.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.

Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, m. Registrera din produkt för snabbare tillgång till produktinformation, boka en reparatör eller använd felsökaren för eventuella problem. Auktoriserad servicepartner till Electrolux. Vitvaruservice bedriver sin verksamhet i Stockholms Län.


Electrolux Service Här kan de sina grejer när det gäller dammsugare eller vad det nu kan vara. Goda råd är gratis och man kommer långt med dem. Vi har ett stort urval av Electrolux reservdelar i vår online butik. Köp kvalitets delar till bra priser här.


Kom ihåg att uppge modell-, produkt- och . Vissa ärenden kan vi även hjälpa med i butik. Ring för service när du behöver hjälp med produkter från Electrolux , AEG, Husqvarna,. Vi gör alla reparationer på Electroluxkoncernens vitvaror under garanti och reklamationstiden.


Vi tillhandahåller även reservdelar och tillbehör . Kan inte hitta några träffar, försök vidga sökningen. Reservdelar och tillbehör till vitvaror, hushållsmaskiner och hemelektronik. Skicka en reservdelsförfrågan om du inte hittar vad du söker.


Ange ELON Kungsholmen som din butik om du vill anpassa webbplatsens innehåll.

Hos oss på ELON hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. Find premium kitchen and laundry appliances for your home including refrigerators, dishwashers, ranges, washers and dryers at ElectroluxAppliances. I våran butik på Fyrislundsgatan 79B, Uppsala, säljer vi och lagerför ett stort antal produkter till såväl vitvaror som storköksutrustning och tvättstugor. På våran verkstad kan du lämna in dina vitvaror för att få. Kom in till butiken och prata värmepumpar.


Har du funderat på att installera värmepump? Dammsugare Electrolux PowerForce E. TURBO SCRUB Elektrisk rengöringsborste Turbo Scrub 0. På Clas Ohlson online hittar du allt för hemmafixaren. Electrolux är också ägare av flera andra varumärken i samma bransch som till exempel Elektro-Helios, Zanussi, AEG och Volta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения