onsdag 23 mars 2016

Kaminer kampanj

Denna webbplats använder kakor (cookies) för att garantera bästa möjliga användarupplevelse. Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor. Hitta min närmaste butik.


Kampanj : rabatt på skorstenen. Gäller för inköp av kamin med minst 10.

Kommentarer inaktiverade. Kaminexperten är ett företag som säljer kaminer via återförsäljare. Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Funderar du på att köpa kamin? Just nu har vi kampanjpriser på utvalda kaminer.


Här hittar du din närmsta återförsäljare av kaminer från Contura. Välkommen hem till värmen.

Nedan har vi samlat vårt utbud av gjutjärnskaminer med fantastisk design. Håll värmen i vinter och samlas för mysiga kvällar i vardagsrummet. Vad händer i kaminvärlden? Vi erbjuder kaminer , skorstenar och installation med bästa service.


VI GER DIG MER ÄN EN FÄRDIG KAMINLÖSNING för vi är effektiva utan avkall på kvalitet. MED VÅRA HANTVERKARE OCH INSTALLATÖRER får Du som du vill. Vi ser på din hemmamiljö och planlösning i valet av kamin. Har du några funderingar eller frågor kring vilken produkt som passar dig. Vill du veta vad det kostar att sätta in en braskamin med skorsten?


Klicka här för att komma till vår kostandskalkyl. Det är högsäsong för att elda och sätta in kamin. Vi levererar och monterar kaminer i bl. Täby, Sollentuna, Vallentuna, Järfälla, Stockholm, Uppsala, Norrtälje, Vaxholm, Upplands Väsby samt Huddinge. Köp kaminer och skorstenar för värme och atmosfär från oss på Byggnetto i Mora!


Med våra år i branschen hjälper vi dig att planera, välja samt installera din nya kamin och skorsten. Inga kampanjer för tillfället.

Vi har dock ett tiotal demokaminer vi ska byta som vi säljer ut med upp till rabatt. Vilken ved brinner vackrast? Hur monterar man en braskamin . Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. I butiken kan ni se över 1st olika eldstäder t. Vi har både snickare och murare som gärna besöker . Contura har kaminer i många olika utföranden och storlekar.


Du hittar lätt din favorit och just nu har vi bra erbjudanden på flera populära braskaminer. Högkvalitativa kaminer och smidesprodukter. Vi specialiserar oss i vattenmantlade kaminer , men har stor utbud av braskaminer, grindar, staket, balkongräcke, franska balkonger och balustrader. Utbudet omfattar allt från enkla modeller för tilläggsvärme och trivsel till designade kaminer för uppvärmning.


En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet. Välj mellan färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil. Kaminerna säljs utan rökkanalsanslutning och skorstenspaket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения