fredag 25 mars 2016

Fläkt täljstenskamin

Sprider snabbt värmen i rummet och bidrar till minskad bränsleförbrukning. Fläkten alstrar sin egen ström. Njut av värmen från din kamin. Med en fläkt monterad på kaminen sprider sig värmen effektivt från rum till rum.


Termostatstyrd - startar automatiskt när du eldar och stannar när elden falnat. Enkel att montera, även i efterhand med bibehållen uteluftsanslutning .

Tack vare det termoelektriska elementet drivs fläkten enbart av värmen från kaminen och startar av sig självt (från °C). Med Ecofan på Er kamin ökar ni komforten i rummet och vedförbrukningen blir lägre. Hos Mariebergs hittar du täljstenskaminer i alla prisklasser och stilar från ledande märken.


Välkommen in - vi hjälper dig vid ditt köp av täljstenskamin ! Smartfan är en fläkt som ökar värmespridningen från kaminen. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. En liten täljstensmodell täcker uppvärmningsbehovet i torpet eller fritidshuset.


Contura täljstenskaminer finns i flera storlekar.

De större modellerna kan kompletteras med värmemagasin i olivinsten. En sådan lösning är mycket effektiv som uppvärmning av stora, öppna ytor med högt till tak. Genom fläktar kan rum som angränsar till rummet med eldstad också njuta av värmeeffekterna. Riktigt varmt under lång tid blir det med ett värmemagasin. Då kan även större ytor värmas upp, och värmen bibehålls längre.


Det gör att täljstenskaminen kan börja liknas vid en kakelugn. När den väl är uppvärmd håller den . När kaminen är igång varvar pumpen ner avsevärt, men stannar aldrig. Detta innebär att lufvärmepumpen faktiskt ser till så att den varma luften sprider sig i hela huset.


Luftvärmpepump och kamin är en mkt bra kombination då pumpen nästan . Värmefläkten placeras ovanpå braskaminen. Värmen från braskaminen får igång motorn som får fläkten att snurra och fördela värmen i lokalen. Passar ej till pelletskamin eller täljstenskamin , då de inte blir speciellt varma på toppen. Det finns många flera olika typer av kaminfläktar och inom varje typ finns det många modeller av fläktar som sprider värmen från gjutjärnskaminen, braskaminen eller täljstenskaminen. Oavsett om vilken sorts kamin eller braskamin ni har är det klokt att investera i en kaminfläkt ifall i har kaminen för att den ska ge behaglig . Ett extra värmemagasin i powerstone ger en avsvalningstid på upp till timmar!


Denna höga täljstenskamin ger ett rejält tillskott av värme i huset.

Kompakt täljstenskamin med god värmelagring och . Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor. Hitta min närmaste butik. Detta ger möjlighet att överta en stor mängd värme från avgaser och överföra den till . Perfekt kamin för dig som söker en rejäl täljstenskamin , men i mindre format.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения