tisdag 7 juli 2015

Liten täljstenskamin

En liten och vacker täljstenskamin med god värmelagring. Med sidor klädda i värmelagrande täljsten blir det en fin kontrast mot elden. Om du vill ha en kamin som håller värmen länge, så är det en täljstenskamin du ska satsa på. Täljstenskaminer alstrar och lagrar nämligen värme med en mycket god effekt.


Täljstenen har en lång avsvalningstid vilket gör att värmen från kaminen blir mycket jämnare och varar längre.

Att värma upp med en täljstenskamin tar . Uppvärmningen tar visserligen lite längre tid men täljsten ackumulerar därefter värme på ett mycket effektivt sätt. Större täljstenskaminer å andra sidan värmer upp stora . Hitta din täljstenskamin hos Nordic Heating! Contura täljstenskaminer finns i flera storlekar. Kompakt täljstenskamin med god värmelagring och generös glaslucka.


Det fantastiska med den här kaminen är att den har en enorm kapacitet, trots att den är så liten och lättplacerad.

En eldstad inkapslad i täljsten som lagrar värmen länge. En stor täcker stora delar av värmebehovet i ett hus. Men vad skiljer den från andra kaminer? Att man antingen köper en för stor kamin, så att det blir för varmt i huset eller att man köper en för liten kamin som man eldar för hårt i. Braskamin ETOS - svart med täljstensdesign.


Kaminen som verkligen är något utöver det vanliga. Våra kaminer finns i flera storlekar. Här hittar du bra tips om täljstenskaminer när du ska välja, köpa och installera en täljstenskamin. Stenen är bra på att lagerhålla värmen, vilket gör täljstenskaminer till effektiva värmeskapare.


Kaminexperten har ett av Sveriges bästa utbud av braskaminer för både villan och stugan. Renovera liten täljstenskamin. Hej och God Jul :) Firar jul i nyligen övertagen släktgår och uppvärmningen är till stor del en Handöl Nr 111. Vattenmantlad gjutjärns - eller täljstenskamin utan accu-tank.


Den ska vara enkel att underhålla och lätt att byta ut slitdelar på. Passar när värmebehovet inte är så stort.

De större modellerna kan kompletteras med värmemagasin i olivinsten. En sådan lösning är mycket effektiv som uppvärmning av stora, öppna ytor med högt till tak. Jag vill kunna dra nytta av värmen från kaminen i huset inte bara i rummet där kaminen står.


Med en fläkt får du extra snurr på . Hur länge kan man förvänta sig att en liten täljstenskamin är någorlunda varm efter eldning? Måste skorsten gå meter över nocken? Då handlar det om meter . Liten och kompakt – men med en stor personlighet.


Fylls ugnen med en täljstenssats håller den värmen en hel natt. Vi säljer och installerar braskaminer, täljstenskaminer , kaminer, insatser, gjutjärnskaminer, kassetter över hela Sverige. Här finns nostalgin representerad i ett kraftpaket på hela 2KG.


Täljstenen bryts av med en gammaldags gjutjärnslucka med spröjsat glas för insyn i elden. Det här är spisen för dig som kanskehar ett stort kök, eller ersätter en gammal uttjänt, omodern och ineffektivkamin i vardagsrummet eller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения