måndag 20 juli 2015

Contura kamin reservdelar

Dra nytta av den energieffektiva värmen med utrustning såsom kokplatta eller fläkt, eller välj ett värmemagasin som lagrar värmen under en längre tid. Här kan du även läsa mer om vridplattan, golvskydd och mjukstängande . Vi ger dig fem års garanti. God service och tillgång till reservdelar är ytterligare en trygghet under hela kaminens livslängd.


En högt placerad brännkammare och mycket generösa glas gör denna kamin till hemmets brinnande hjärta, var den än står. Behöver du reservdelar till en gammal kakelugn eller kamin ?

Vi har reservdelar till både nya och gamla eldstäder. Kontakta Mariebergs med din förfrågan! Braskaminen har luckglas av keramiskt glas vilket ger dig maximal insyn till elden i den rymliga eldstaden.


Deras uppgift är att kyla de . Givetvis är den, i likhet med de andra kaminer i modellserien, utrustad med våra nyskapande sidoljus. Känslan av att elden ständigt är närvarande skapar lugn och harmoni. Klädd i täljsten med sin unika, individuella ådring blir ingen kamin den andra . Helt enkelt en kvalitets kamin.


Välkommen in till oss och se hur den fungerar i våran utställning.

Jötul Kaminer och Insatser. Morsoe Kaminer och Insatser. Josef Davidsson Kaminer och vedspisar. Du hittar även skorstensprodukter från bl.


Och söker du brandskyddsprodukter eller tillbehör har vi det också, liksom de flesta reservdelar och tillbehör du kan . På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. Contura Kaminer och Insatser.


På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Karta och vägbeskrivning Öppet idag Stängt . Vi samarbetar med ett flertal av skickliga hantverkare och kan därför erbjuda kompletta lösningar för just ditt behov. Vi har även ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till gamla och nya spisar. Vi har ett brett sortiment av effektiva kaminer. Just nu är ett bra tillfälle att välja braskamin.


Under kampanjperioden ger vi även 2. Lägg till i varukorgen Antal. Boka gratis hembesök med diplmerad energivägledare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения