tisdag 28 juli 2015

Termostat golvvärme wirsbo

I varje rum finns det en termostat , som på något sätt är. Hur ska jag koppla ny termostat till min golvvärme. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!


Med värmegolv kan du faktiskt sänka rumstemperaturen med ett par grader och ändå må lika. Golvvärmen fungerar lika bra oavsett hur du inreder och möblerar och med värmegolv slipper du dammsamlande element och rör.

Vi ser till att hela huset blir varmt, skönt och tyst med ett osynligt värmesystem. Med rätt rumsreglering sänker du . På lager - Leverans 2-dagar. UPONOR TERMOSTAT RF FÖR GOLVVÄRME VIT.


Utförande: För golvvärme. Logga in för att se prisuppgifter. WIRSBO Cosy termostat m temperatursänkning (NSB) 24V. Fluvia Trådlöst reglerset till Push 12.


Passar även tidigare Push och Push 10.

Innehåller mottagare, styrdon och termostat. Lk Kopplingsplint för golvvärme. Köpte en ny termostat och så klart så ser de inte lika dana ut idag. Uponor CoSy rumstermostat. Möjligheten till inviduell rumsreglering med golvvärme är egentligen rätt liten.


Dimension, 74x74x27mm (BxHxD). Funktion, för golvvärme , offentlig miljö . Om värmen kommer från rätt håll - och det är nerifrån - fördelas den jämt och fyller hela rummet. Med display och temperaturgivare för operativ temperatur inklusive batterier och skruvar för montering. Golvvärme , upplev den komfort och trivsel som Golvvärme ger. Med st batterier LRAAA V. Se mer om olika förläggingssätt på.


Om någon obehörig öppnar termostatlocket utlöses ett larm i manöverpanelen. Termostaten krävs även vid användningen av SMS-modulen R-Radio. UPO TERMOSTAT TRÅDBUNDEN.


Automix Rumsgiv 30RB,15m ledning,Automix. Associera Flush relay med väggtermostaten (exempel för Fibaro HC2). Wirsbo CoSy Radio - Installations- och bruksanvisning 5. Temperaturinställningen sker med en stor ratt med .

Inställning av max- och minbegränsning. Alltid Fri Frakt på Golvvärme. Adapterringar behövs om man vill använda vår golvvärme -styrning på andra fördelare (vissa stöds direkt) än våra standard-fördelare, adapterringen sätts mellan vårt ställdon och fördelaren, vi har ett brett utbud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения