torsdag 16 juli 2015

Kombi bastuaggregat

Frånstyrpanelen reglerar man värmen och luftfuktigheten, till- och frånslag, programmering för senare start samt en mängdandra funktioner. Den eleganta designen kombinerasmed den modernaste teknologin. De har en vattentank för . Sense Combi Elite är Tylös allra senaste combiaggregat - här får du både torrbastu, våtbastu och ånga i ett och samma aggregat.


Aggregatet har både standbyläge och delad effekt för att göra ditt bastande energismart.

Dessutom ingår Tylö nya och mest innovativa manöverpanel Elite som tar ditt bastu- och ångbad till en . En upplevelse för dina sinnen. Harvia Topclass Combi aggregatet är en kombination av ett bastuaggregat och en ånggenerator, som gör bastubadet till en ren njutning. Du kan välja traditionell bastu, ångbastu, örtbastu eller doftbastu. Det här aggregatet är som gjort för dig som tycker om mjuk, fuktig värme . Ta en genväg till värmen med ett gediget bastuaggregat från oss på K-rauta.


I vårt stora sortiment hittar du allt från ett lättanvänt eldrivet bastuaggregat till ett klassiskt vedeldat bastuaggregat. Oavsett om du ska bygga en ny bastu eller uppgradera din befintliga, om bastun är stor eller liten, om du vill ha styrpanelen framtill, .

Sense Combi Pure är ett av våra allra senaste combiaggregat - här får du både torrbastu, våtbastu och ånga i ett och samma aggregat. Tylös aggregat levererar precist värme, hög kvalité och snygg. Det innebär att varje bastuaggregat är nogsamt utformat för att ge den bästa bastuupplevelsen. Den unika Tylö-konstruktionen med dubbla sidoluftkammare. El- och vedeldat bastuaggregat med stort stenmagasin för riktiga bastuentusiaster.


Vad jag ville ha svar på när jag skapade tråden var om det är dumt att köpa ett billigt aggregat för att spara några tusenlappar. Gör man det i den vanliga . Vårt sortiment av elektriska bastuaggregat är omfattande från välkända tillverkare. Du finner passande aggregat för den lilla badrumsbastun och upp till stora aggregat för publika bastur.


I familjebastur är bastuaggregat med inbyggd ångfunktion mycket uppskattat. Möjligheten att välja mellan torr, våt, ång eller örtbastu gör . BASTUAGGREGAT TYLÖ EXPRESSION COMBI CHAMPAGNE (KW). Samma som Expression fast med ångfunktion och fack för doftolja. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Bastuaggregatet Expression Combi tar allt till en ny ni.


Det kan vara svårt att välja bastuaggregat då det finns otroliga mängder av kreativa val att göra. Vi listar alla av marknadens mest pålitliga märken för att du ska kunna göra ett bra val och bli så nöjd som möjligt.

Varningsetikett på tio språk. Kabel mellan aggregat och manöverpanel, 2-LIFYCY TP. Grattis till ditt nya bastuaggregat ! Tylö Sense Combi Elite bastuaggregat.


Följ denna bruksanvisning noga för att få ut mesta möjliga av din produkt. Torrbastu och våtbastu är badformer som har sitt ursprung långt tillbaka i historien. När du ska köpa bastu, bastuaggregat , bastudörrar, bastustugor och bastutillbehör. Vi har alla tillbehör till din bastu allt från bastulampor till vattenvärmare och skorstenar.


Produktnamn: Tylö Combi 6. Typ av bastu: Elektriskt bastuaggregat som förutom traditionella bastubad också kan användas till ång- och örtbastubad. Mått : (höj bred djup): H 4mm, B 3mm, D 3mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения