tisdag 21 juli 2015

Badrumsmögel

Hej Det har börjat lukta mögel i vårat badrum. Måste man riva hela badrummet eller kan man försöka lokalisera problemet och åtgärda mer lokalt. Det är inget stort badrum, ca kvadrat.


Om några dagar, den juli, kommer nya regler för badrum. En av dem är att man inte ska bygga gipsväggar bakom kakelplattorna. Bakom de nya reglerna ligger en undersökning som visat att gipsskivor i kaklade badrum kan orsaka giftigt mögel.

Så farligt är mögel i badrummet. Har du fått svarta fläckar på badrumsväggen? Eller luktar det konstigt? Då har ditt badrum drabbats av mögel. Tweeta Rekommendera Mejla Skriv ut.


Kolla in aktuella erbjudanden på . Det uppkommer lätt mögel i badrum eftersom halten av fukt ofta är hög i luften. Att ta bort svartmögel behöver inte vara komplicerat, och med den här enkla guiden så kan du snart vara av med den!

Då är det Fusarium, även kallat rödmögel, som har flyttat in. Rödmögel trivs väldigt bra där det är en hög luftfuktighet och trivs därför utomordentligt i badrum och andra fuktiga utrymmen. Helt plötsligt uppenbarade sig ett mögligt badrum.


Mamman i familjen lyfte på kakelplattorna och visade upp svartmögel. Arga snickaren frågade om hon visste hur man blir av med det. Då blev hon hånad och Arga . Absolut enklast, smidigast och minst arbetskrävande är - som UffeButt själv skriver - mögeltvätt eller liknande. Finns på sprayflaskor i alla butiker som säljer kakel.


I princip är det bara att spraya, vänta några minuter, skölj av. Det kommer att bli rent med en gång. Sörj för god ventilation och var beredd på att . Vi listar giftfria hushållsprodukter att använda för att städa bort svartmögel i ditt hem och badrum. Få bort mögellukt , mögelfläckar billigt och enkelt. Mögel i badrum är ett vanligt bekymmer.


Satan satan satan, tänkte Vincent med darrande knän. I ett typiskt badrum förekommer det ofta gott om skrymslen och vrår, mellan fogarna, under badkaret, i duschens hörn. Jag måste härifrån, nu nu nu, fort som fan själv innan det är för sent!


Mannen stirrade honom i ögonen.

Det var mattgröna pupiller som stack ut som en dödande gaslåga. Jag tror på det döda, Vincent”, . Ett mycket typiskt besvär som människor kan råka ut för i sina hem är mögel i badrummet. Säg adios till badrumsmögel. Det finns ingenting mer avstötande än att hitta fukt eller mögel på badrumskaklet i en semesterbostad.


Så se till att ditt badrum är i toppskick. Kontrollera även att avloppet är rent, att brunnen sitter fast ordentligt och att duschdraperiet är rent och mögelfritt. En hyresgäst har hört av sig till Miljösamverkan Östra Skaraborg, Mös, sedan denne hittat svampar i sitt badrum.


Hyresvärden har lovat att vidta vissa åtgärder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения