fredag 17 juli 2015

Magnetkoppling ac volvo

Köp Spole, magnetkoppling , kompressor hos Skruvat - 6kr. Har fått problem med AC :n att det bara kyler ibland. På volvo konstaterades det att magnetkopplingen var det för stort glapp i och de skulle skimsa om den, men det gick inte för att det fanns inga skims i den sa mekanikern när de kollade. AC -kompressor eller magnetkoppling.


Köp Tryckvakt AC (Tryckgivare) för VOLVO billigt på internet.

Det är omöjligt att föreställa sig en trevlig resa utan fungerande AC under en kall eller varm dag. Magnetkoppling för ytterligare VOLVO fordonsmodeller. En felaktig sådan här bildel kommer försämra din körglädje. Jämför och spara pengar när du handlar från oss! Det är så att jag sitter här med en krånglande Saab og9--99.


Symtomet är att man hör ett rasslande missljud från motorrummet. Ljudet kommer från remskivan längst ner längst fram som vobblar i takt till ljudet. Nu drivs endast servo och AC med denna rem, så bilen är körbar, men jag har aldrig kört en så tungstyrd bil!

Undrar om det finns någonstans man kan köpa en ny magnetkoppling eller om man måste byta ut hela kompressorn? Går å köpa lös koppling på volvo. Lättast är i vilket fall att byta hela kompressorn. Hur du än gör måste du ändå fylla systemet efteråt.


Kan skicka ett pm till dig med . SV: Bilens AC och magnetkoppling. Har för mig att det var exakt det problemet på föräldrarnas volvo 8också, där var det läckage på anläggningen pga att en burk i motorrummet hade rostat hål. I am NOT responsible for any damage you may cause to your car, removing parts is done at your own risk. AC Clutch Repair: to hours.


Byta ac-kompressorn eller bara magnetkopplingen. ECC Problem, shimsa om magnetkopplingen. På Volvo går det att byta magnetkopplingarna så det är nog lika på alla bilar.


I ett normalt konstruerat system med magnetkoppling så känner en tryckvakt av om gastrycket saknas och kompressorn går ej. Jag var inne på Peugeot i Sthlm och där var det en ac -kompressor som hade skurit, för att byta den fick man bla ta ut hela inredningen, lyfta . ProbleLuftkonditioneringen fungerar inte på grund av för stort spel i kompressorns magnetkoppling varpå denna inte aktiveras och kyleffekten uteblir. Jag inte bytt någon magnet men lagat ett kabelbrott inte långt från kompressorn,under lampan tror jag,ungefär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения