torsdag 16 juli 2015

Ctc frånluftsvärmepump

Produkten har smidiga modulmått, låg tyngd-punkt och levereras i tre delar för en enkel och smidig installation. Ventilationskanalerna är optimerade för att passa de flesta förekommande ventilationsanslutningar vid utbyte av en frånluftsvärmepump. Sveriges mest effektiva värmepumpar har just blivit bättre! När du väljer en värmepump från CTC väljer du också en proffsig installation och många bekymmersfria år framöver.


Om du funderar på att byta ut din frånluftsvärmepump mot något nytt, så har du här den perfekta lösningen.

Bättre värmeekonomi med integrerad frånluftsventilation! Mekaniskt frånluftssystem med värmeåtervinning, så kallat F-system, exempelvis med frånluftsvärmepump , FVP. Det är även viktigt att minimera störande ljud i din bostad. En känsla av lättnad” är en vanlig kommentar . Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar.


Välkommen till PriceRunner! Frånluftsvärmepumpar från ComfortZone, CTC och Nibe.

Sänk dina uppvärmningskostnader med upp till. Med en frånluftsvärmepump tar du tillvara på den värmen som annars skulle försvinna ur ventilationen. Enligt Energimyndigheten kan en . CTC EcoVent III höjer kvaliteten på innemiljön då ljudet i fastigheten blir lägre än vid användning av en konventionell till- och frånluftsvärmepump. Dubbla miljövänliga filter stoppar partiklar . Nya generationens inomhusmodul med inbyggd värmepumpsstyrning och integrerad frånluftsventilation. Tystare och smartare än en frånluftsvärmepump ! Med kompressorn på utsidan av huset får du ett . Komplett värmepump som ger värme, varmvatten, ventilation och återvinning.


Pumpen är lämplig för hus mellan – 2m². NIBE F3är en komplett frånluftsvärmepump för både nyinstallation och utbyte i villor eller motsvarande. Enheten ventilerar huset, levererar varmvatten och värme till radiatorerna eller golvvärmen. Vi säljer flera modeller som kan anpassas till husets storlek och behov. I ett hus byggt under 80-talet eller senare är den vanligaste och enklaste lösningen för uppvärmning av hus och varmvatten att installera en frånluftsvärmepump.


Vi har frånluftsvärmepump ctc master 1som är kopplad till en ctc lvesom ventilerar och värmer huset.

Nu behöver vi byta till en ivt595. Hejsan vänner, tänkte efterfråga lite råd ang ventilationen hemma. Vårt hus har dels element med direktvärkande el, samt en CTC ECOVENT lösning som. Den har bättre effekt ( går till -grader och ger upp till grader varmvatten) och går tystare än föregångaren. Ert värme och varmvattenbehov styr valet av pump.


CTC EcoAir 4är en ny luft-vattenvärmepump från CTC. Ett luftvärmeaggregat CTC LVA sköter uppvärmningen. Den börjar bli till åren kommen (ca år). På frånluftsidan sitter en NIBE Fighter 200P frånluftsvärmepump ställd på varmvattensprioritering.


Ny har allt brakat ihop samtidigt. JEMT AB säljer främst bergvärmepumpar från CTC. En frånluftsvärmepump passar bäst för uppvärmning av mindre hus med lågt energibehov.


Dessutom visar våra tester att hushållen sparar upp till procent jämfört med en traditionell frånluftsvärmepump , säger Mats. CTC EcoVent i350F ventilerar bostaden, producerar värme och varmvatten och ser alltid till att inomhusklimatet hålls perfekt. Husets värme distribueras via .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения