onsdag 15 juli 2015

Iwabo pelletsbrännare återförsäljare

Kompletta flisugnar utformade och anpassade efter era behov. Produktblad Instruktionsbok. Egen tillverkning av flisskruvar. Vi samarbetar med flera olika panntillverkare.


Vi utför renovering av spån- och flisugnar. Ett mycket bra hjälpmedel är ask fällan du kopplar till en vanlig dammsugare.

Våra brännare passar till de flesta förekommande ved- och oljepannor. För mer information kontakta våra kontor eller din återförsäljare för mer information. IWABO VILLA S1X passar i de flesta ve kombi och dubbelpannorna. Pelletsbrännaren är avsedd för anslutning till pannor med en eldyta på upp till 5m2. Måste byta ut vår gamla pelletsbrännare , har idag en Pellex.


Vilken brännare är idag att. Någon som har lite erfarenheter att dela med sig om brännare och återförsäljare ? Kan tillägga att jag är rätt så.

Iwabo har min kompis och han är jätte nöjd med sina, en i varje fastighet. Kommer att finnas lite som ni som villaägare kan behöva, men mest på entreprenadsidan). BRÄNSLE: Träpellets, Ø 6-mm. TERFÖRSÄLJARE : Tekniska specifikationer IWABO kW. MÅTT brännarkropp i förbränningsutrymme: L=2mm, B =1mm, H=200 . Vi hjälper dig hitta bästa uppvärmningslösningen för ditt hem.


Här hittar du allt från pelletspannor till reservdelar från IWABO. Service och installation av marknadens förekommande pellets och flisanläggningar. Samt Veto flisanläggningar. Finns förråd i 1- 2l. Automa- tisk start och drift mot termostat.


Har pelletsbrännare från villastorlek till större. Iwabo Villa S är en liten brännare som hängs direkt på pannans lucka. CTC 2panna med Bionordic Viking B1 Tidigare Iwabo S1. Under varje produkt hittar du en länk till producentens hemsida som du hittar mer information om deras produkter och erbjudanden på olika värmesystem. De flesta av dem har gått i . Den vanligaste sortens pelletsbrännare är de så kallade överfallsmatade, och monteras ofta i pannor som tidigare eldats med olja.


Här sker dosering och frammatning via matningsskruven som ansluts mellan pelletsförråd och pelletsbrännare.

Din VVS butiks sortiment inkluderar ex. ULMA, Värmebaronen, Iwabo och Baxi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения