måndag 27 juli 2015

Stekplatta gjutjärn

Välkommen till PriceRunner! En härlig och praktisk grill- och stekplatta från Skeppshult som är räfflad på ena sidan och slät på den andra. Stekplattan är praktisk och enkel att förvara nä. Universal stekplatta i gjutjärn som du kan använda varsomhelst på grillen.


Med en emaljerad yta som förenklar rengöring.

OBS: För att stekplattan ska fungera måste man köpa till Kingstone modulga. Vi är den skandinaviska återförsäljaren för Landmann grillar och trädgårdsmöbler. Vårt breda sortiment består av allt från engångsgrillar och kolgrillar till stora gasolgrillar och murgrillar.


Vi har även alla tillbehör du behöver till din grill. Vändbar stekplatta i gjutjärn med stor stekyta som är lätt att rengöra. Tvåsidig stekplatta i gjutjärn med en tunn porslinsemalj.


Används i stället för en del av grillgallren i Broil King Crown - och Baronserien.

Den släta sidan är optimal för varma mackor, ägg och pannkakor, medan den räfflade sidan perfekt för grillning av hamburgare, fisk och grönsaker. Plattan levereras instekt och . För den där känslan bara gjutjärn kan förmedla. Napoleon, och i och med det kom den första kaminen med en lucka av Pyroceram, temperaturtåligt keramiskt glas - den första i . Förläng grillsäsongen med plattan och skapa fin grillyta på allt från kött till grönt. Den generösa grill- och stekplattan fungerar perfekt när ni har mycket att grilla eller behöver en stor grillyta.


Ett grymt tillbehör till din Primo! Grillpanna Muurikka 42cm. Stek ägg eller bacon, gör smashed burgers eller något annat gött! Passar till PRO28 TQ28 TQ285-X.


Max antal tillgängliga produkter: 5kr. Leveranstid: Beställningsvara. Beräknad leveranstid 3-veckor). Passa på att köpa Landmann stekplatta gjutjärn hos oss på Kitcha där vi älskar mat. Snabb service - Säker betalning - Öppet köp.


Napoleons vändbara stekplatta i gjutjärn är ett enkelt sätt att bredda användandet av din grill.

Scrambled eggs med bacon till frukost eller kanske trendiga smashed burgers för lunch! Använd den räfflade sidan för att grilla. Vänd sedan på plattan och du har i stället en plan yta att användas som ett stekbord. Att använda en gjutjärnspanna har även den hälsofördelen att den . En slät sida och en sida med grillmönster. OBS: DET LIGGER BARA EN PLATTA I FÖRPACKNINGEN.


PRODUKTBILDEN VISAR DE OLIKA SIDORNA PÅ PLATTAN . Stor stekplatta för alla behov. Finns i lager, uppskattad leveranstid 1-arbetsdagar. Denna gjutjärns stekplatta är optimal för grillen och funkar dessutom på alla spisar inklusive induktion, samt i ugnen.


Finns i centrallager, uppskattad leveranstid 1-arbetsdagar. Instekt i vegetabilisk olja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения