tisdag 21 juli 2015

Dubbeltermostat

Differensen mellan till och frånslag är ca 5°C. Termostaterna är växlande, dvs. Rinkaby Rör säljer VVS, Danfoss. Kombinationstermostat som består av panntermostat och överkokningsskydd.


Bryter vid stigande temperatur.

Område panntermostat 0-90°. Dykrör 15R, instickslängd 1mm. Besök oss via vår webbshop, i våra . ZR0är två termostater i samma hus.


En med brytande kontakt för reglering av värmare och en med slutande kontakt för till exempel reglering av filterfläkt eller aktivering av överhettningsskydd. För oljebrännare B20K- 2-B80. Vi har satt i en pelletsbrännare i vår CTC Egor v 25.

Vi behöver en dubbeltermostat , men frågan är om det är en sådan som redan sitter på panna. Max termostatens uppgift är att förhindra att panna går i kok, och bryter strömtillförseln vid ca 93 . Dubbeltermostat universal - Mr Pellets mrpellets. DTS är speciellt konstruerad för slutna central-värmeanläggningar för styrning av vattnets temperatur respektive som skydd mot övertemperatur. Dubbel termostat KP används för skydd mot för hög tryckrörstemperatur och för hög oljetemperatur i kompressorn. Kodnummerväljare (2) Dokument (7) . Varje termostat har egna ställbara till- och frånslagstemperaturer.


I princip som två stycken TK1A i samma enhet, förutom att TK1D ej går att ställa för inverterad drift (kyldrift). Används tex för 2-stegs effektstyrning . Dubbla termostater av typserie ATH består av två separata mät- och reglersystem. Givarna finns som temperaturregulatorer TR, temperaturvakt TW, säkerhetstemperaturvakt STW, Säkerhetstempbeg.


Förklaring av givartyper: A=Kapillärrör utan bulb. D1=Kapillärrör med bulb x mm. Först aktiveras den ena termostaten och ex.


Om denna fläkt inte klarar av att kyla tillräckligt och temperaturen därmed ökar aktiveras den andra termostaten och en större fläkt kan köras igång. Levereras komplett färdigkopplat till plint.

Anslutningsschema samt temperaturgivare medföljer. Hos Ital Nordic kan du handla DUBBELTERMOSTAT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения