onsdag 22 juli 2015

Nivell ventilation

Systemet skapar ett kontrollerat luftöde och undertryck i golvet. Det består av en frånluftsfäkt med luftfördelande kanalsystem och golvdon för filtrering av tilluften. För att uppnå en god funktion så måste golvkonstruk-tionen och intilliggande byggnadsdelar vara så täta som möjligt.


Man skall sträva efter att bygga ”en tät låda”. Alla projekt är olika, vilket gör att man från början måste tänka igenom hur olika delar skall tätas och med vilken metod. Tveka inte att höra av Dig till oss.

Köp produkter för ventilation , fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura. Eftersom jag för lite dagbok i bygget så tänkte starta en tråd för den som funderar att installera ett ventilerat undergolv. Det finns alternativ till Nivell. Heter Nybroprofil och består av plastkanaler som läggs direkt mot golvet och på denna spånskivor.


De gjorde om kontoren där jag arbetar med sådant system för ett år sedan. Hindrar effektivt fuktvandring genom betongplattan från att skada det överliggande golvet. Torkar ut betongplattan efter vattenskador och byggfukt.


Nivell tar hand om problemen innan de uppstår. Hindrar lukter, gaser och emissioner från att nå upp till bostadsmiljön.

Detta ventilationspaket med mm rördetaljer. Typ, Regelsystem ventilation. Skruvverktyg för maskin Nivell. Betongborr för skruvinfästning. Ger ytterligare mm tillägg på höjden.


Golv som riskerar att utsättas för fukt eller fuktrörelser ska man alltid försöka ventilera. Vi har tagit fram ett ventilationskoncept för dig med dessa problem där vi med ett smart ventilationssystem motverkar och sanerar fukt. Typgodkänt golvregelsystem. Du kan däremot sätta ett nytt ventilerat golv som då får en ”egen fristående ventilation ” men det blir betydligt dyrare då du inte kopplar dig till de redan gjorda investeringarna. Luleå Uppreglat Golv Med Ventilation Nivell.


Ventilerade undergolvet har en yta om cirka 8kvadratmeter. Uppreglade golv med sunda och praktiska lösningar för ventilation , installationer, akustik och utemiljöer. Innovation från Prästängen Byggsystem i Skövde.


Jag hade inte tänkt att använda Nivells egna ventilation pga tycker det verka dyrt, men det lär ju funka riktigt bra och det säger jag inte emot. Så jag undra om det är någon som har hittat på en egen lösning och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения