fredag 17 juli 2015

Golvvärme termostat t2

Välj mellan förinställda program hem, kontor mm, eller ställ in dina egna tider. Digital golvvärmetermostat med klockfunktion T2. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till.

Denna modell i familjen av NRG-termostater är . Inbyggnadsdjup endast mm. Avsedd för elektrisk golvvärme. Adaptiv funktion med extremt noggrann temperaturstyrning.


Om du har en äldre golvvärmetermostat som slutat fungera kan det vara svårt att hitta en exakt likadan ersättare. Nya generationen termostat från Thorin-Thorin. I T2s nya standard för golvvärmetermostater möts komfort och kraftfulla funktioner.

Användarvänlig Utrustad med en . Energieffektiv golvvärme för högre komfort, Raychem och T2. C, med bibehållen värmeupplevelse. NRG-DM passar de flesta av T2s mattor. I kombination med ett välisolerat golv och golvvärmetermostat med energisparprogram blir golvvärmesystemet mycket energieffektivt.


Det innebär att elförbrukningen hålls nere, vilket medför lägre kostnader och . Hände mig också för en vecka sedan, fast med en Ebeco therm 3termostat. Allt ser ut att fungera som vanligt men ingen värme. Inte orkat kolla än så som etompau skriver, känns meningslöst när det till 9 säkerhet är just det som är problemet, termostaten lägger inte ut någon ström på slingan. T-NRG termostat för golvvärme Beiträge 9. För att underlätta för våra kunder med värmegolvet T, har Titania tagit fram en instruktionsvideo för att göra rätt inställningar.


TA är en termostat särskilt konstruerad för golvvärme. Den bör placeras cirka meter över golvet, skyddad från direkt solljus och drag. Välj rätt termostat för dina behov i tabellen nedan.


Standardtermostat för golvvärme.

T2QuickNet-9 T2Röd och T2Blå). Energibesparande golvvärmetermostat. Termostaten har också valbara prograKonstant. Golv- eller rumsgivare eller en kombination. Jag slår in grader sol och på natt.


Vaknar och är endast grader. Testar co läge grader vaknar och. Flexibelt val av golvgivarvärde: 2-k?


Ett enkelt sätt att spara energi, minska elkostnaderna och öka komforten hemma är att installera elektroniska termostater som styr uppvärmningen. Programvaran är utvecklad för att ge bästa . Byt till en modern golvvärmetermostat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения