torsdag 30 juli 2015

Design radiatorer vattenburna

Vattenburna designradiatorer pryder allt fler hem idag. Deras primära funktion är att värma, men radiatorn behöver inte se ut som den gjort i 1år. Här hittar du hela vårt sortiment av vattenburna radiatorer från högkvalitativa tillverkare som Lenhovda och Purmo. Välkommen till Rinkaby Rör!


Epecon AB är en ledande aktör på den svenska marknaden inom radiatorer och konvektorer för vattenburen värme och ingår i Lyngson-koncernen.

Radiatorer med snygg design. Tar man sig tid att leta, kommer man att upptäcka att radiatorerna inte bara är vita och platta alternativt vågiga längre. Det finns gott om modeller med snygg design och i olika färger att hänga på väggarna därhemma. Nya element ger en bättre värmekomfort och är lättare att reglera än de äldre el- element som kan få en för hög yttemperatur och också kan orsaka brännskador.


Numera går det även att få vattenelement med lite roligare design om man så önskar. Här dimensionerar och tillverkar vi radiatorer helt efter dina önskemål – oavsett om du är husägare, installatör, grossist eller arkitekt. Här hittar du vattenburna element till priser som varierar beroende på vilken tillverkare, modell och design du är ute efter.


Vi marknadsför och försäljer produkter från Epecon, Thermopanel, Watt, Sanova som har ett stort utbud av radiatorer , konvektorer, fläktelement , fläktkonvektorer, radiatorkoppel , termostater , ställdon.

Vi har vattenburna element till priser som varierar beroende på tillverkare, modell och design du är ute efter. Compact är med sin stilrena design en klassisk, vattenburen panelradiator. En verklig kvalitetsprodukt med mycket hög finish som erbjuder marknadens bredaste sortiment.


Missa inta att radiatorerna kan filtreras efter t. Någon som vet var man kan hitta snygga, design radiatorer för vattenburen värme som inte kostar skjortan. Vertikala designradiatorer är ofta inte bara funktionella utan också designade med tanke på exceptionella estetiska aspekter. Vilken modell man väljer beror förstås på vilken smak man har, men man bör också ta hänsyn till faktorer som var de ska installeras och tillgänglig budget. Om den vertikala radiatorn ska placeras på . Thermopanel Vrepresenterar ett nytt radiatorkoncept , som utvecklats för att möta höga krav på effektiv logistik och modern design.


Detta är en badrumsradiator som endast är avsedd att anslutas till det vattenburna värmesystemet. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Våra vertikala designer element är speciellt anpassade för ditt hem. De ser lika bra ut i kök, sovrum, vardagsrum och övriga utrymmen.


Vi erbjuder tre olika designer i vit, krom och svart. Kopplingspunkterna är på vardera sida av det nedre vågräta röret och alla våra designer element är vattenburna. Exklusiva flerfunktionella radiatorer.

Alla våra radiatorer och . Toppmodern teknik och utsökt design i symbios. Varmital erbjuder även ett brett sortiment av klassiska och moderna element. Hela vårt liv beror på värme. Från skyddande värme i livmodern till skön värme i hemmet: Värme ger liv och en känsla av trygghet.


Under över 1år som vårt företag har funnits har värme hela tiden inspirerat oss att utveckla nya element som blivit standard i hela industrin, t. En radiator som levereras helt komplett från fabrik, med allt på plats. Inga lösa delar och inget extra monteringsarbete. Bara att skruva fast de medföljande konsolerna, hänga upp radiatorn och ansluta till det vattenburna värmesystemet.


Altech panelradiator i standardutförande som genom sin design med runda hörn och höga kvalitet passar i varje centralvärmeanläggning levereras komplett med sidogavlar, toppgaller och med påsvetsade upphängningar. Tillhörande produkter som kan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения