måndag 27 juli 2015

Exklusiva spisar

I mitten på bordet finns ett fritt utrymme som kan användas för att förbereda mat, placera kastruller och köksredskap. Det finns över 2Ilve-gasspisar att välja mellan. Vanliga gasspisar och jättestora.


Rostfria spisar och grafitgråa. Röda gasspisar, gröna och blåa! Eftersom de älskade god mat och kunde en hel del om tillverkning började de producera spisar för lokala restauranger vilket så småningom utvecklades till fullskalig produktion av exklusiva , handgjorda spisar för kvalitetsmedvetna matälskare som idag säljs över hela världen.

En av de mest unika sakerna med ILVE är de . Här fyndar ni exklusiva spisar från vårt breda spis-sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut spisar från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller! Jag har en förkärlek för rejäla spisar.


Gasspisar är snyggast, men inte alltid mest praktiskt i ett privat hem. Med tanke på hur mycket tid som spenderas i köket varje vecka, månad ut och månad in, så borde vi investera mer i vårt eget kök. Välkommen att besöka Sveriges största utställning av gas och induktionsspisar.


I vårt showroom finns några av våra exklusiva spisar.

Där får du även hjälp av vår kunniga personal när du ska välja ut vilken spis som passar just er. Vi har ett showroom i Solna och ett mindre på Lidingö. Hemmashoppen är spisar och spisar är Hemmashoppen.


Här hittar du allt mellan himmel och jord! Jagar du det exklusiva rekommenderar vi AGA Living , Bertazzoni och Falcon. Vill du ha kvalité till rätt pris har vi stort urval från text Cylinda och Gorenje. Riktiga spisar för riktiga kockar.


Vi erbjuder spisar i olika storlekar, design och med gashäll eller induktionshäll. Hos oss hittar du spisar från välkända varumärken så som Falcon, AGA, Bertazzoni, Lofra och Stoves. Exklusiv spis för professionell matlagning. Enkelt att lyckas med matlagningen med elektronisk klockautomatik och matlagningstermometer. Utdragbara bakplåtsskenor för enkel hantering av maten i ugnen.


Mjukstängande lucka för behaglig hantering. Cirka procent av försäljningen sker under Electrolux-varumärket. Produkter till professionella kök säljs även under varumärket Zanussi och därutöver finns Molteni som ett varumärke inom exklusiva spisar. Vi levererar exklusiva eldningsrelaterade inredningslösningar. Vi skapar svenska drömrum.


Verksamheten var till en början helt inriktad på projektering och installation av skräddarsydda gaseldade öppna spisar. Nu kan vi äntligen erbjuda spispaket från Stoves – både ur Sterling och Richmond serierna.

Brittiska Stoves är ett välkänt varumärke som har tillverkat exklusiva spisar för matälskare världen över i flera år! Restart och Officine Gullo´s exklusiva handbyggda serier av professionella produkter för inredning av kök. Produkter i klassisk design med smakfullt uppdaterade moderna bekvämligheter. I sortimentet finns idag allt från spisar , köksfläktar och inbyggnadsugnar till exklusiva vinkylar. Högkvalitativa produkter i klassisk stil . Fokus har hela tiden legat på ökad säkerhet.


Detta uppnås bland annat genom lång brinntid med så få. En riktig bra och gammaldags vedspis är senaste modet i köket. Nostalgi blandad med säkerhet etter senaste års långa strömavbrott etter orkaner som Gudrun etc.


Praktisk och användbar också i torpet eller stugan både för matlagning och värme. Följande ingår: stekpanna. Stekpannan ingår i Infinite Chef Collection, en kollektion av eleganta, exklusiva kokkärl. Miele tillverkar vitvaror och hushållsmaskiner för kök och hem med högsta kvalitet. I över 1år har vi stått för innovation, design och lång livslängd.


AGA erbjuder ett brett sortiment av exklusiva spisar i flera olika storlekar, färger och även val av bränsle som gas, fotogen, ved och olja. I Sverige är intresset för AGA högt då svenskar generellt gillar matlagning och uppskattar design och kvalitet. Dessutom är AGA en svensk uppfinning. Tack vare vårt breda sortiment finns .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения