tisdag 7 juli 2015

Jordvärme ivt

För att installera jordvärme (även kallad markvärme eller ytjordvärme) behövs ingen borrning. Istället grävs slingor ned på ungefär en meters djup. Du behöver inte vara orolig för att slingorna påverkar . En jordvärmepump nämns ofta som ett alternativ till bergvärme. Men vilka skillnader och likheter finns egentligen mellan bergvärme och jordvärme ?

Ska man lyfta fram något som gör att just IVT står ut ur mängden så är det att de är extremt tydliga med miljöfördelarna med sina olika värmepumpar. IVT jordvärme markvärme bergvärme. Detta skriver IVT själva på sin hemsida om varför deras jordvärmepumpar är det kunden bör välja: Med kunskap och entreprenörsanda . Börjar dock bli orolig att den inte ska räcka till vårt hus? Vi ska lägga ner 2m slang men vad händer i framtiden om vi ska byta. Risker med att stänga av tillskottsel - jordvärme IVT.


För högre effekt och därmed besparing kan du med fördel kombinera jordvärme med frånluftsvärme. IVT 4jordvärme och kulvert till garage?

Dessutom har IVT värmepumpar marknadens bästa garantier. IVT :s jordvärmepumpar är ett utmärkt alternativ där det inte går att borra för bergvärme. IVT erbjuder dig ett av marknadens bredaste utbud av värmepumpar. Fyllda med den senaste tekniken som kombinerar effektivitet, miljöhänsyn och ekonomi. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning i form av t. IVT är den enda leverantör som har . Läs och skriv rekommendationer om Behrens A-Energi IVT Center i Viken.


Vi har bergvärme, jordvärme och sjövärme och har försäljning och service under samma tak. Kontakta något av våra IVT Center i Tranås, Nässjö eller Vetlanda. Slangen grävs ned på cirka en meters djup. Normalt behövs en tomt på 2- 4kvadratmeter för slangen.


IVT yt- jordvärme finns hos tiotusen nöjda villa-ägare i hela Sverige. Skickliga grävare och installatörer ser till att ingreppen i tomten blir minimala. Ytjordvärme påverkar ej växtligheten.


Det är en värmepump som ger alla de fördelar som finns med en frånluftsvärme- pump. Och som samtidigt utnyttjar den höga effekten i jordvärme.

Resultatet blir dubbelt så hög effekt. Vi på Klingbergs Elektriska är Certifierade Installatörer Av Förnybar Energi, med behörighet på värmepumpar och ytnära jordvärme. Där hittar du en hel del intressant om IVT värmepumpars fastighetsavdelning och värmepumparna som klarar energibehovet i allt från mindre hyreshus till stora arenor. Vårt kontor i Säffle är ett IVT Center, vilket innebär att du kan vända dig till oss med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus.


Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT :s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. I Säffle kan du såklart också få hjälp med vatten- och . Vårt kontor i Västerås är ett IVT Center, vilket innebär att du kan vända dig till oss med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta . Boka Service av din IVT värmepump. Rent praktiskt så kan man räkna med att spara upp till av uppvärmningskostnaden då man väljer bergvärme eller jordvärme , men det gäller som sagt att installation av värmepump utförs på korrekt sätt för att det här ska bli en realitet.


Trygghet med IVT Värmepumpar . Vi säljer, installerar och utför service på alla värmepumpar. Kampanjpris på IVT luftvärmepump! Det innebär att vi tar helhetsansvaret för din installation – från behovsanalys .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения