måndag 20 juli 2015

Murspisar hörn

Vi har murspisar i många former och varianter, allt ifrån raka och moderna till de av ett mer klassiskt utseende. Att köpa en murspis är en . Vacker, stilren design med strama former som hämtat inspiration från våra tyngre murspisar. Samtidigt gör den låga vikten och de smidiga måtten att Carat kan placeras direkt på träbjälklag och både mot rak vägg eller i hörn. En murspis är en utmärkt värmekälla och en inredningsdetalj som skapar stark trivselkänsla.


Våra murspisar finns i flera olika färger.

Besök oss för att se alla våra lätta murspisar som passar i hörn , fristående eller mot vägg. Modeller för hörn eller rak vägg , lätta och tyngre varianter och i klassisk stil eller med modernare linjer. Det finns idag mängder av murspisar att välja på. Gemensamt med dem är att de går att måla, måla om eller till och med ges en personlig prägel med egen dekor.


Vissa av dem går att placera på träbjälklag, medan andra . Murspisar är moderna öppna spisar, en värmekälla som möblerar rummet med attityd. Låt den bli en central del av inredningen eller en diskret detalj. Vi har modeller för raka väggar och murspisar som passar i hörn.

När du beställer en murspis från oss levererar vi en byggsats. Känner du dig inte bekväm med att montera själv . Den rymliga eldstaden är väl synlig oavsett var i rummet du är. Moderna, snyggt designade med stora glasytor. Välj mellan panoramaglas eller . Passar i alla typer av hus och rum.


Förvandla din öppna spis till en effektiv eldstad. Våra moderna eldstäder och murspisar är energieffektiva, har hög verkningsgrad och uppfyller de krav på täthet som ställs i nya hus. Satsa därför på kvalitet och välj en eldstad som är täthetskontrollerad och som tar all förbränningsluft utifrån. Contura insatser – kassetter.


Förbränningstekniken hör till marknadens absolut bästa vilket enkelt uttryckt . Mjuk, rund design gör Carisma till en smäcker värmekälla som kan placeras både mot en rak vägg och i hörn. Den nätta designen och vikten innebär också att den kan ställas direkt på träbjälklag. Hyllan i ruivinamarmor bidrar till det eleganta helhetsintrycket och ger den rymliga eldstaden en extra dimension.


Murspisen har en praktisk nisch för veden, tar liten plats och är enkel att montera. Kaminen finns för placering i hörn eller längs med rak vägg. Svart nedre hyllplan ingår som standard.


Tillval: Eldstadsplan och friskluftsanslutning.

MAxeTTe hörn hörnspis med ett klassiskt utseende som för tankarna till gamla ti- ders eldstäder. Samtidigt har den ett modernt innandöme som gör den till en mycket effektiv värmekälla. Spisen har också stora luckor som gör att elden syns väl.


Anpassad för att ställa i hörn. Har en verkningsgrad på och en effekt på . En perfekt kombination av en öppen spis och bra värmekälla. Omramningen har en mycket hög ytfinish som du kan slätmåla om du vill ha en finare yta eller lägga på en fin struktur. Vilket du väljer är en smaksak.


Murspisen är mycket lättmonterad och du kan välja mellan en hörn - eller rakväggsmodell. Omramningen byggs upp med färdiggjutna block av lättklinker- betong som monteras ihop på plats. Bör slammas eller putsas.


Måla därefter på valfritt sätt. Av - sedd för placering i hörn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения