tisdag 7 juli 2015

Moravia vedspis

Modern design i en rustik stil. En stor asklåda för vedlängder upp till 450mm. Ugnslucka med inbyggd termometer. Stor eldstad för ved längder upp till 4mm.


Finns både som höger- och vänstereldad. Termometer på ugnsluckan. Möjligt att ansluta skorstenen på baksidan eller på sidorna. Kan anslutas till element. Bekvämt rökgasflöde och effektstyrning.


Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in: Gravatar. E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). Klarar vedlängder upp till 340mm. Jag ska byta ut en gammal Husqvarna vedspis och söker en ny vedspis. Ett nytt märke för mig är Moravia.


Alla vedspisar från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Lika praktiska som stilfulla! Visst kan det vara svårt att välja varifrån man ska beställa sin vedspis eller kamininsats. Man kan fundera över om man vill ha en större leverantör eller någon som arbetar med en mindre och mer unik produktion av kanske enbart braskaminer eller kakelugnar. En kakelugnsmakare i Moravia är expert på just kakelugnar och . Jag vet att garantin är slut men någon form av svar förväntade jag mig.


Nu har det lossnat skruvar på luckan in till eldutrymmet, både från gångjärnen och under låshandtaget. Min vedspis i lillstugan är så mycket vackrare än den inne i det permanenta huset men den går tyvärr inte att elda i just nu, men man kan p. Hitta denna pin och fler på Ýmislegt av birnagl. Litet men bedårande kök, och framför allt smarta lösningar. Notera det väggfasta klaffbordet som både kan användas som extra arbetsyta och som matplats.


Fälls dessutom ner vid behov av större plats i köket. Detaljen med en tapetserad fondvägg ger köket karaktär. Old Swedish Husqvarna 2vedspis - houtfornuis - cooking range. Wood Cooking Stove by KVS Moravia.


Range CookerCookersKitchen StoveStove . This Pin was discovered by Hanakin Henriksson. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения