onsdag 1 juli 2015

Dräneringspump

Vi på Din VVS butik säljer bland annat dräneringspumpar. Se hela vårt sortiment med vvs-produkter direkt i vår nätbutik. Dräneringspumpar för både hemmabruk och för proffs. Pumpar som klarar olika storlekar på partiklar beroende på var du ska använda den.


De flesta modellerna har en funktion för automatisk på och avstängning för att du ska vara trygg och inte alltid behöver passa den.

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp att . En robust dräneringspump för rent eller lätt smutsigt vatten. Pumpen har inbyggt övertemperaturskydd med automatiskt återställning. Lämpliga applikationer är länspumpning av källare och garage, . Visa filter Stäng filter. Någon som har en bra gissning vad det beror. DRÄNERINGSPUMP DRÄNKBAR Q1DP-55K,rh:rubinpool.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Här hittar du slitstarka länspumpar och dräneringspumpar i alla möjliga storlekar och material, anpassade till en mängd olika användningsområden.


Våra länspumpar och dräneringspumpar finns i aluminium för lätt hantering, i rostfritt stål som motstår korrosion, i gjutjärn för hållfasthet och slitstyrka - i alla storlekar. Lagerstatus:Leverans inom dagar. Dränkbar dräneringspump med inbyggd flotör. Sand- och Slurrypumpar för konstruktion, . Läns- och dräneringspumpar för konstruktion och uthyrning. Grindex länspumpar används när du behöver pumpa smutsigt vatten i stora mängder eller till höga höjder och dom klarar slitande partiklar i storlek upp till mm beroende på modell.


Pumparna är konstruerade för kontinuerlig, oövervakad drift och klarar att gå torrt utan att skadas tack vare elektronisk motorövervakning. Genom åren har Maxi bevisat sina fördelar vid tung dräneringspumpning i alla segment. Den robusta och tillförlitliga konstruktionen kombinerad med enkel service gör Maxi till den bästa pumpen för hundratals kunder över hela världen, oavsett om det är på . Installations- och bruksanvisning (Översättning av originalinstruktioner).


ABS lätt dräneringspump Robusta. Sulzer Pumps förbehåller sig rättigheten att ändra innehållet p. Symboler och anmärkningar som används i detta häfte: m Säkerhetsanvisningarna i . Fraktfritt till hela Sverige av VVS varor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения