tisdag 7 juli 2015

Kamin hängande

En braskamin i ditt hem skapar både hemtrevnad och stämning dessutom kan du minska dina uppvärmningskostnader betydligt. Vi har hittat en kamin vi vill ha … Kaminen svävar ovan golvytan. I den sätts verkligen elden i fokus – man kan njuta av dansande lågor var man än befinner sig i rummet eftersom kaminen är försedd med glasfönster åt alla håll.


Eftersom den fästes i taket finns det inte några begränsningar var kaminen kan . Här hittar du kaminer från Contura.

Contura Braskaminer finns i en mängd varianter och är väldigt lätta att förälska sig i. Flera av kaminerna finns i svart, vitt och grått, och med många praktiska tillbehör. Vill du se maximalt av elden ska du köpa en kamin från Contura. En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet. BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil!


Varför ska en braskamin stå på golvet? Ergofocus är en frihängande kamin som går att rotera 360°, detta är.

För fler modeller besök Focus-creation . Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Ett flaggskepp från RAIS. Snygg, superdesignad kamin som inte tar mycket plats.


Linjerna i kaminen kombinerar det stringenta och det organiska. Den stora glasrutan omgärdar elden på tre sidor. En högteknologisk kamin med inbyggt handtag som stänger sig själv. Möjlighet till vridsockel som gör att man kan vrida. En annan elegant kamin är Contura 6från Nibe.


Alla reglage och handtag är snillrikt dolda i kaminens underkant för att inte störa det rena intrycket. Focus eldstäder är unika i sitt utförande och med en design som inte lämnar någon oberörd. Boka hembesök, handla eller fråga oss. Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning.


Hej, Jag är ute efter en kamin som man kan se elden från ala vinklar (nästan alla vinklar). Skall vara placerad mitt i ett rum. Snygga, frihängande, moderna och designade braskaminer.

En modern braskamin har upp till renare förbränning. Vad kostar en designkamin? Vi har idag ett eget sortiment under varumärket Attityd.


En braskamin eller kamin kan se ut på många sätt och i vårt sortiment finns modeller för både stora och små utymmen. Hängande Kamin Pris - företag, adresser, telefonnummer. Idag finns ett stort utbud av kaminer och ugnar, med eller utan skorsten, stående eller hängande , i täljsten eller plåt. Mest populära är braskaminer i plåt och täljsten.


Plåtkaminen passar till exempel bra i mindre fritidshus som stått kalla ett tag och där man snabbt vill ha upp värmen. De flesta nya kaminer har mycket glas så att elden kan ses från flera håll. För det får du en vanlig kamin som fungerar bra och avger värme med en gång, . This Pin was discovered by Stefan Berg.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. De behövde en ordentlig kamin , det kunde hon inte nog kräva, en annan och bättre kamin än detta eländiga oljefat, som slocknade så lätt och genast gav värmen ifrån sig. Han satt med hängande huvud i fotogenlampans ljus, med de stora, hårda händerna framför sig på bordet. Man får helt enkelt ta en djupdykning i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения