onsdag 1 juli 2015

Biltema termosmugg

Dubbla väggar av rostfritt stål ger vakuumisolering som håller vätskan varm eller kall länge. Sagaform Adventure randig. Svår att greppa och placera. Termosmuggen som vann testet som SVT gjorde kom från Biltema.


Kanske inte den mest exotiska termosmuggen men den verkade göra sitt jobb i deras test. Tyvärr utgick denna modellen några månader efter att deras test lanserades.

En annan brist med SVT:s Plus test var att konkurrenterna var andra . Vi testar fem produkter i varierande prisklass och tar reda på hur bra de håller värmen och hur praktiska respektive täta de är. Vilken termosmugg håller värmen längst, vilken är snyggast och vad kostar de? X3M:s expertpanel satte fem termosmuggar på prov. Livets elixir kräver en värdig behållare.


Vi talar självklart om kaffe. Nu när skolbänken kallar och morgnarna blir tidigare, mörkare och kallare är en termosmugg på många . Köpte en billig termosmugg på biltema.

Den håller värmen bra och är lagom stor men tyvärr läcker den. Efter en timma var vätskan fortfarande rejält varm i alla termosar, även om vattnet i termosen inköpt på Biltema redan då var fem grader kallare än testets vinnare. När man är utomhus i kylan behövs det ofta något varmt att dricka, till exempel kaffe eller te.


Thermos lovar i den medföljande . Vi testar sex ståltermosar för att se vilken som håller värmen bäst. I programmet Plus valde man att testa detta genom att termosmuggen skulle transporteras via en meters bana, våningars trappor samt fall på ett skrivbord. Locket av PP skruvas på samt tätt gummilock över.


Drycken håller sig varm länge tack vare dubbla väggar och lock. Från vänster: Clas Ohlson, . Upptäck erbjudanden från Biltema ! Primus CH commuter mug. Jag köpte en termomugg på Biltema för några månader sedn och nu har den slutat att fungera. En vanlig öppen kopp har ju ungefär samma egenskaper som min termosmugg i plast (=håller värmen hyfsat men läcker i toppen), fast ser mindre anskrämlig ut. Bara en av åtta håller värmen – och tätt!


Det visar vårt septembertest av termosmuggar. Bara ännu en pryl som ska få plats i skåpet eller en fiffig vardagsvara som används flitigt? Ja, precis som allt annat handlar det nog mest om en vana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения