torsdag 25 januari 2018

Woods krypgrundsavfuktare

De flesta krypgrunder och torpargrunder löper tyvärr risk för fuktproblem och mögelskador. Tack vare hög luftgenomströmning, stor vattentank samt kapabel att torka upp fukt även när det är lågt i tak så är Woods DS15F en luftavfuktare som är optimal för krypgrunder. Härav tänkte jag göra en installation av krypgrundsavfuktare. Fick ett bud av Anticimex på ca tkr för material och installation.


Jag har letat runt lite men kan inte hitta några andra firmor tyvärr.

Däremot så har jag sett annonser på Woods avfuktare för krypgrund. Det finns avfuktare som till skillnad från Woods DS-är konstruerade att klara av krypgrunder där temperaturen peridovis är låg. Själva tekniken i dessa står för absorption av fukten, därav namnet sorptionsavfuktare. En av dessa avfuktare går under benämning krypgrundsavfuktare och har visat sig fungera ypperligt även . DS15F är mycket lätt att installera och använda och klarar av att cirkulera luften och torka ut hela krypgrunden, även där det är mycket lågt i tak.


DS15F är Sveriges mest sålda krypgrundsavfuktare och är det enklaste, billigaste och . Tack vare sin stora luftgenomströmningskapacitet är Woods DSen optimal krypgrundsavfuktare. Den fungerar även bra att använda i andra utrymmen så som i källare, garage eller på vindar.

Den kan på ett effektivt sätt få cirkulation på luften, även i utrymmen som det är lågt till tak (t.ex. en krypgrund). Ledande hustillverkare i Sverige bygger in DSi krypgrunden som standard vid nybyggnationer. Sammanlagt har man fått in ett tiotal rapporter från räddningstjänsten och ett par stycken från allmänheten. Det är i huvudsak tre modeller av kondensavfuktare ( se faktaruta) som har varit inblandade: Amcor DC1 Woods WDoch Woods MDC20.


Företaget Woods uppmanar kunder som har avfuktaren . Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner! Behöver du en krypgrundsavfuktare ? Att installera en avfuktare är en fast lösning, för att få bästa resultat ska det göras tillsammans med byggnadstekniska åtgärder. Krypgrundsavfuktare som intelligent hanterar höga halter fukt, lukt och radon till en låg energiförbrukning.


Bäst-i-test undersökningar av krypgrundsavfuktare eller vindsavfuktare gjorda av lekmän på någon tidning tenderar att fokusera på några enkla mätbara parameterar. Ofta, i sådana undersökningar, mäts hur mycket fukt avfuktaren kan ta ur luften vid en given temperatur och given luftfuktighet eller hur mycket som avfuktas . Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. En av de största återföljarna i Sverige på värmepumpar är företaget Woods som härstammar från Kanada. De säljer kondens- och sorptionsavfuktare i bra kvalitet men säljer tyvärr inte termiska avfuktare som har visat sig mer driftsäkra och energisnåla. Alla rättigheter förbehållna.


Från avfuktning i inomhusmiljö till krypgrundsavfuktare.

Med en luftavfuktare får du hjälp att hålla fuktbalansen i luften på en gynnsam nivå. I boendemiljö, förrå källare och på vinden – oavsett utrymme minskar avfuktaren risken för fukt- och mögelskador och ger ett fräschare inomhusklimat. När önskad fuktighetsnivå är uppnådd stänger avfuktaren automatiskt av sig.


När luftfuktigheten stiger startar avfuktaren automatiskt igen. Det ger dig ett effektivt, energisnålt och pålitligt skydd mot fukt och mögel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения