tisdag 30 januari 2018

Tillbehör öppen spis stockholm

På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis ! Här finner ni tillbehören till er kakelugn, öppna spis , vedspis eller kamin.


Här har vi samlat alla brastillbehör till din kamin eller öppna spis som kan göra hanteringen lättare, roligare och bättre. Eldställ som passar din kamin eller öppna spis är inte bara ett verktyg för att flytta vedträn.

Blandade tillbehör som kan göra kaminlivet både lättare, säkrare och roligare . Letar du efter en antik kakelugn, modern öppen spis eller någon annan eldstad? Tillbehör till eldstäder. Vårt sortiment: eldstäder i alla dess former.


Braskamin, antik kakelugn, modern kakelugn, öppen spis , frimurad . Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor. Hitta min närmaste butik. Eldabutiken Inter Idé Stockholm.

Tusentals hemförbättringar från välkända varumärken till ditt hem! Sveavägen 3 Mitt i Stockholm City! Hos oss hittar du tillbehör för alltifrån braskamin till skorstensfri öppen spis.


Beställ från vårt otroliga utbud genom nätshopen och besök vår butik i Stockholm. Med våra år i branschen hjälper vi dig att planera, välja samt installera din nya kamin och skorsten. Välkommen till vår butik och kaminutställning!


Vi är ledande i Europa inom utveckling och produktion av murspisar och kaminer. Se vårt stora utbud här - Nordpeis. Kärt barn har många namn. De kallas både gjutjärnskassetter, gjutjärnsinsatser eller bara kassetter eller insatser.


Många namn, men de har en sak gemensamt. Har du en öppen spis får du ut mer värme på en mindre mängd ved. En öppenspis är nämligen det mest energislukande som finns.


Kassetter och insatser Med Contura får du en spiskassett som du enkelt kan anpassa till din öppna spis. Med våra tillbehör ger du kaminen din personliga stil och anpassar den efter dina intressen och behov. Kaminer och öppna spisar.


Vedhake, borste och skyffel upphängt på golvstativ. Vi har ett par olika modeller av .

Allt av svartlackat stål. Med hjälp av gasolbrasor som energikälla får du snabbt och enkelt värme och mys utan krångel! Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin.


Vi erbjuder ett stort sortiment av vedkorgar, eldställ och golvplåtar för att du ska kunna värma dig säkert i vinter. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig . Med en eldstad från oss på Keddy eldar ni både säkert och miljövänligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения