onsdag 24 januari 2018

Rexonet

Fläkt Rexonet RDKB och RDKC Filter och Reservdelar från fabrikshyllorna, handla av oss! Vi har snabba leveranser med telefonsupport om du har frågor. Har du ett gammalt Rexonet system hemma? Då har det ett antal år på nacken, och det kanske börjar bli dags att titta på att byta ut det mot ett modernt och mer effektivt system.


Radea kan hjälpa dig med projektering, installation och driftsättning. Ett utbyte av en Rexonet fläkt ger förutom bättre luftflöden också en .

Byte av Rexonet samt förslag på nytt system för värmeåtervinning. I nuläget har vi en Rexonet , ventilation med återvinning samt elvärmare RCDE som ska kompletteras nu vid utbyggnaden (vi har två aggregat eftersom vi bor i parhus). Bostadsventilation i väst AB erbjuder filter ventilation system från Fläktwoods, bland annat Rexonet , Svenska Fläkt och Bahco Minimaster. Den- garantivillkoren påverkas.


När avfrostning pågår lyser en grön lampa på spiskåpans. Katalogblad M 3utgåva A-3Beskrivning av ventilations- system för flerbostadshus med aggregat REXONET RDKA. Aggregatuppbyggnad Bilden visar aggregat front.


Swegon Username Password Remember me Important!

From Nov you can only sign in with your swegon. Non-migrated users can use the same login as before. Modern teknik och funktion. CASA Rär en lämplig ersättare då du ska byta ut ett äldre REXONET eller BACHO ACC som var tidiga aggregat och idag får anses vara i stort behov av modernisering. Det är svårt att hitta reservdelar till dessa aggregat, står du inför en kostsam repareration, så bör du fundera på att byta hela . Vi säljer många typer av filter bl a Bahco Minimaster ACF, Rexonet , Rexovent och ACJ luftvärmefilter.


Prenumerera på filter så får du ett filterpaket i brevlådan en gång per år. Vi säljer även filter till RDKR, RDKG, RDKS, Nibe 4P, Nibe 3P, Nibe 3P. Värmesäkring, 83kr exkl moms. Kontaktdon Hona, 317kr exkl moms.


Fettfilter, 356kr exkl moms. Strömställare, 196kr exkl moms. Grundfilter med ram Till- och Frånluft. Inställning av reglagevreden på spiskåpans front.


Reglering av luftspjäll Belysningsströmbrytare. Normalventilation (Grundventilation).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения