onsdag 31 januari 2018

Papperspellets

Pappersströ är betydligt lättare att bära hem än kattsand tack vare sin låga vikt. Förr hade man inte särskilt många olika burmaterial att välja på. Vanligt kutterspån var då, och är fortfarande, ett populärt val.


Men vill man slippa damm i och kring buren finns idag ett flertal olika bottenströ att välja på. Dammfrittkattströ är ett miljömedvetet val.

Papperstillverkning biprodukt baserad på ren nyfiber. Toa-Lätt papperspellets 55l. ToaLätt används till alla smådjur. Absorberar två gånger sin egen vikt.


Miljöanpassad kretsloppsprodukt - råvaran kommer från skogen och kan efter förbrukning komposteras. Familjeföretaget Sorption AB värnar om djur, människor, natur och miljö. Vi levererar ett svensktillverkat, högabsorberande, dammfritt strö.


Vi producerar pellets av pappersfiber som är en restprodukt från massaindustrin.

Pelleten marknadsförs och säljs som katt- . Fleece är nog ganska billigt, köper man ett par filtar så har man ju så att man klarar sig ett tag sedan och på Ikea kan du köpa filt för bara några kronor. Men det är klart, sedan kostar ju el och vatten för att tvätta dom så det kanske går jämnt ut med spånkostnaden. De pappersbaserade pelletsen suger snabbt upp det blöta och fuktiga i avföring och urin.


Jämför priser och läs recensioner på Djurtillbehör. Välkommen till PriceRunner! Sidansvarig: Josefin Stråhle. Kattsand av papperspellets. Papperspellets är ett lätt material som inte fastnar lika lätt i kattens päls och tassar.


Materialet har god uppsugningsförmåga, är nedbrytbart och kan slängas i komposten efter användning. Läs också: Här är varulvskatten som charmar hela världen. Remiss Katt- och Smådjursströ är ett miljövänligt cellulosabaserat kattströ som även fungerar utmärkt att använda till gnagare.


Vi har använt toa-lätt till våran katt, kommer dock aldrig göra om det mer. Det enda som vi hittills provat och som är riktigt bra är skogsströ. Som sågspån i pelletsform, när katten krafsar på det blir det sågspån och det luktar . För många gnagare är hö basfödan nr 1. Ett bra hö håller magen i trim och hjälper dessutom till att hålla de växande tänderna lagom långa.

Hos oss hittar du fräscht hö av god kvalitet i påsar, säckar samt balar. Som strö till din bur har vi flera bra alternativ att välja bland. Går det utan att slänga allt?


Går ströet att spola ner i toaletten? Består toa lätt av papperspellets ? Kan jag ha toa-lätt till min kanin ? Jag har nu sågspån som inte känns så fräscht. Den pappersbaserade pelletsen suger snabbt upp det blöta och fuktiga i avföring och urin. Den höga uppsugningsförmågan ser till . Ej klumpbildande pappersströ (pellets). Biprodukt från papperstillverkning baserad på ren nyfiber.


Neutraliserar lukt och inkapslar fukt. Kan med fördel även användas till andra smådjur. Vill du hålla nere kostnaden för kattsanden så är det papperspellets som gäller. Här kan du komma undan med så lite som dryga tre kronor litern om du kan tänka dig att köpa en riktigt stor förpackning (liter). Av de sorter och märken vi tittat på, ligger priset per liter för icke-klumpbildande kattströ runt tian.


Några av kunderna har testat den till toaletten för marsvinen och tycker att den varit suveränt bra, bra uppsugningsförmåga och ganska luktfri. Säcken väger kg och kostar kronor. TOA-LÄTT papperspellets i storsäck om liter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения