onsdag 17 januari 2018

Installera fjärrvärme

Vi tar hand om allt när du ska ansluta och installera fjärrvärme i din villa, från personlig offert till nyckelfärdig installation! Kontakta oss om fjärrvärme. Anslutning till fjärrvärmenätet.


När du vill installera fjärrvärme från oss är det enklast och mest bekvämt för dig att även låta oss ta ansvar för att koppla ur din gamla värmeanläggning och installera din nya fjärrvärmecentral. Men oavsett var du bor ska du kunna känna dig säker på att fjärrvärme är ett bra val, inte bara för miljön utan även för din plånbok. Kostnaden för installation av fjärrvärme utgörs av två delar, avgift för anslutningsledning samt kostnad för egen fjärrvärmecentral.

Som kund kan du välja oss som leverantör av en helhetslösning där vi erbjuder en nyckelfärdig installation av anslutningsledning och fjärrvärmecentral. Så här går det till att installera fjärrvärme. Installationen av fjärrvärme kan sammanfattas i fem steg.


Marken fram till fastigheten där ledningen (servisen) ska dras grävs upp. En ledning (servis) dras från huvudledningen i gatan fram till din fastighet och den uppgrävda marken återställs. Hål görs i väggen till ditt hus och . Vi på Umeå Energi är vana vid att hjälpa till med hela kedjan, från planering via upphandling, samordning och att utföra själva jobbet samt bistå med återställningsarbetet.


Finns ju inte en chans i världen att jag räknar hem en sådan investering under min . Fjärrvärmen ligger dragen i tomtgräns.

Kostnad för installation? Priser för anslutning av fjärrvärme. Nu är du ett steg närmare en klimatsmart uppvärming för ditt hus och ditt varmvatten. Det finns många fördelar med fjärrvärme.


Den viktigaste är att det är enkelt och pålitligt för dig, men fjärrvärmen bidrar även till att minska våra koldioxidutsläpp. Välj en pålitlig värmekälla som täcker hela husets behov. Om du bor där det finns fjärrvärme kan du bli ansluten när som helst. Bor du nära ett fjärrvärmeområde kan en utbyggnad bli aktuell om det finns intresse från ett stort antal villaägare i ditt område. Om du bor långt ifrån ett fjärrvärmeområde rekommenderar vi ett annat uppvärmningsalternativ då installationen kommer att bli . Företag, Vanligast, och installation av, Ledning fram, Ledning fram till, Ledning fram.


Vi hjälper dig att installera och få en driftklar fjärrvärmeanläggning för värme och varmvatten i. I samband med att vi bygger in fjärrvärmeledningen till dig så behöver du gör vissa förberedelser i din fastighet bland annat installera en fjärrvärmeväxlare. Du kan behöva ta bort din befintliga panna i vissa fall samt installera ett vattenburet system. Det är enkelt att ansluta fjärrvärme både till befintliga fastigheter och nybyggda. För att ansluta fjärrvärme behöver vi få in en installationsanmälan från rörentreprenören senast dagar före installationen.


För att installera eller byta växlare och fjärrvärmecentral kontaktar du Kundcenter. Hur läser jag av min mätare? I din fjärrvärmecentral finns en mätare med en display på.

På den ska det stå aktuell ställning för antal MWh. Står det ingenting tänder du displayen genom att trycka på den knapp som sitter bredvid displayen. Trycker du en gång till kommer mängden kubik fram.


Vad kostar det att installera. Har du idag vattenburen värme är det enklare att installera fjärrvärme. Har du däremot direktverkande el eller någon annan form av uppvärming så kan du behöva konvertera till vattenburet.


Enkelt, tryggt och klimatsmart – fjärrvärme är investeringen som lönar sig. Både för din ekonomi och vår gemensamma miljö. En fördel med fjärrvärme är att fjärrvärmecentralen varken luktar eller låter.


Centralen behöver inte heller ses över särskilt ofta eftersom tekniken är enkel och driftsäkerheten är hög. Nackdelen är att när du väl installerat fjärrvärme kan du inte påverka valet av leverantör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения