tisdag 23 januari 2018

Gasolkamin

Det finns inget bättre sätt att ge riktigt behaglig och skön värme till rummets alla hörn än med en bra gasolkamin. Med flera olika och noggrant utvalda modeller finner du garanterat en gasolkamin som passar just ditt hem, fritidshus eller båten kanske? Söker du en gasolvärmare som inte enbart ger skön värme utan också . Vidare är kaminen utrustad med piezotändning, förvaringsutrymme för kg gasol samt säkerhetsfunktioner som tändsäkring, koldioxidvakt och tippskydd.


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.

Välkommen till PriceRunner! Gasolbutiken säljer produkter som använder gasol som energikälla. När behovet uppstår ger en gasolkamin härlig värme på ett ögonblick, med en tillhörande fläkt sprids temperaturen jämnare i rummet. Tack vare den snabba och effektiva uppvärmningen har detta alternativet blivit mycket populärt.


Alternativen hos oss är många. Fogas AB har gasolkaminer för din uteplats, stuga, garage, . Gasolvärmaren GH959RF från Qlimas har en kapacitet på upp till kW värmeeffekt.

Gasolkamin för uppvärmning av hem, uterum, altan m. Få värme på de kalla platserna En väldigt effektiv gasolvärmare med både gas och elektrisk värme - snabb uppvärmning och energisparande. Har tre värmelägen och är perfekt för garage och ute. Ett enkelt sätt att tillföra värme är med en gasolkamin. Den integrerade elektriska värmefläkten gör att värmen snabbt sprids ut i rummet.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. När behovet av snabb uppvärmning uppstår kommer dessa modeller att ge dig värme på ett ögonblick. Sunwind gasolkaminer kan uppfylla alla tänkbara behov - oavsett om det är till uteplatsen, stugan, förtältet eller . Gamo Gasol AB har ett brett sortiment av gasolrelaterade fritidsprodukter som till exempel gasolkamin , gasolgrill, terrassvärmare och strålningsvärmare.


Vart kan jag ha min gasolkamin ? En gasolkamin fungerar utmärkt i en inglasad altan, i förtält till husvagnar. Det börjar även bli väldigt populärt att komplettera den ordinarie uppvärmningen med en gasolkamin. Den stora fördelen med en gasolkamin är att det går väldigt fort att få värme. Med infraröd uppvärmning kommer . När du känner dig frusen, har vi värme till husen !

Effekt kW på gas: Högst – Medel – Minst 5. Plats i kaminen för gasolflaskor upp till kg. BG är utrustad med ODS- en CO2-vakt som stänger av gasolen automatiskt om .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения