torsdag 18 januari 2018

Oljefyllda element 400 volt

Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Med elektronisk termostat 400V. Reglerbar termostat 5-30°C.


Fjäderbelastat väggfäste för fast montering . Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer.

Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör. Oljeradiator med Bimetalltermostat Användningsområdet för detta element är där du inte behöver den exakta känsligheten. OLJERADIATOR GNOSJÖ 400W BIMETALL 230V 300X900. Oljefyllda element , panelelement, radiatorer – mycket att välja bland.


I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element , sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp.

LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element , handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd.


Hur vet jag om jag skall. När det gäller el- element får du inte göra någonting själv. För produkter som kräver stor effekt så är det rent tekniskt sett bättre att använda 400V än 230V, eftersom strömmen sjunker om man höjer spänningen. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Sammanfattning, 4volt kräver lägre ström för given effekt. Jag kan svarva bromsskivor. Uppvärmning med radiatorer, element med noggranna termostater sänker energikostnaden. Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego. Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe?


Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör. Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö. Så när man kopplar ine tt element på 4Volt så kommer det tre kablar från elementet en blå, en brun och en svart. Så blå är ju nolla och jag ytar för g. Pax oljefyllda elradiatorer.


Valet av kvalitetsradiatorer har blivit enklare!

Nu lanserar vi ett uppdaterat sortiment av energieffektiva Pax radiatorer. Vilken effekt ska ett element i ett 10mstort rum vara? Kommer bli oljefyllda elelement till ett fritidshus.


Många 4V element , i alla fall förr, hade förvisso 4V elementspänning (eller då var det ju 3V), men inkopplades mellan två faser enbart. Beräknar man säkringarna efter. Topputsläpp behöver 20cm fritt utrymme ovan radiator. Neo är utrustad med en elektronisk termostat, den har ett flertal funktioner som bl.


Fläktkonvektor, PF Smart, 400V.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения