fredag 19 januari 2018

Attitude rengöring

Produkterna är godkända av EcoLogo, Kanadas främsta program för eko-certifiering. Bio Spectra, med huvudkontor i Montreal, Kanada, är en ungt och engagerat företag som tillverkar miljövänliga konsumtionsvaror. Deras mål är att främja ansvarsfull. Miljövänlig Köksrengöring.


Biologiskt nedbrytbar rengöring i sprayform för köket med doft av citrus.

Städa badrummet på ett miljövänligt och skonsamt sätt. ATTITUDE Rengöring Dusch! Jämför priser och läs recensioner på Städutrustning. Välkommen till PriceRunner!


Effektiv och miljövänlig rengöring för duschen. Med Duschrengöring Citrus Zest EKO tar du effektivt bort kalkavlagringar och smuts i duschen. Attitude hos GoodforKids.

Denna miljöcertifierade och vegetabiliska rengöring innehåller biologiskt nedbrytbara ämnen som snabbs och enkelt bryts ned för att minimera negativ påverkan på miljön. Med lite experimenterande och mycket spill, drömde teamet av inhemska forskare om produkter som fungerar effektivt, samtidigt som de är skonsamma för miljön. De ska inte bara lukta gott, . Vi har tvättmedel, diskmedel och ekologiskt rengöringsmedel för husets. Linoljesåpa i glasflaska, 5ml - Grunne.


Valet av tvättmedel och rengöringsmedel spelar stor roll och skillnaden på miljöbelastningen mellan produkter kan vara stor. Genom att välja miljömärkta tvättmedel i den mån det går kan du göra stor skillnad. Hos oss hittar du tvättmedel som är svanenmärkt och miljöanpassat samt galltvål. Speciellt framtagen för att motverka kalklagringar utan att du ska behöva skrubba , skölja och torka.


Bara spreja och fortsätt med din dag! Helt utan kemikalier, mutagena ämnen och reproduktiva toxiner! Ett diskmedel som snabbt och enkelt bryts ned biologiskt samtidigt som det minimerar den negativa påverkan på miljön?


Spraya rengöringsmedlet och torka med en mjuk trasa. Enkelt rengöring Mild doft Säker för hela familjen Denna ekologiska produkt har utvecklats med kompromisslös säkerhet i tankarna och. Minimal påverkan på vattenmiljön.

För rengöring av alla typer av golv. Kemikalier som kan innehålla spår av cancerframkallande ämnen? Vi hittar några i vanliga golvrengöringsmedel.


Tillräckligt för att sluta att gå barfota. Enkel rengöring av alla ytor - rostfritt, trä, emalj, glas, målade ytor, laminat. Enzymfri för att minska risken för allergier. Starka avfettningsegenskaper.


Innehåller inte glykoletrar eller klor. Att städa med kemikalier för att det ska bli rent tycker vi är lite motsägelsefullt. Hur rena är kemikalierna? Vill vi ha dem i vår inomhusmiljö?


Ekologisk Galltvål, Sonett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения