torsdag 18 januari 2018

Järnspisen

Vår passion är mat och dryck, Lukt och smak, glädje och värdskap. Vi är en lokal delikatessbutik med tillhörande matstudio. Hos oss hittar ni bland annat våra egna produkter, ostar, charkuterier, matpåsar och en hel del mataktiviteter.


Vi erbjuder varje vecka en färdigpackad påse inför helgen. Det enda du behöver göra är att grilla eller steka på proteinet och värma upp tillbehören.

Påsen kostar 3kr och räcker för två personer. Vid upphämtning på annan ort tillkommer det en utkörningskostnad: Älvsbyn kr och Jokkmokk . Stekt fläsk med raggmunk, lingon, löksås och potatis eller bruna bönor och potatis. Stekt kycklingfilé med paprikasås och ris. Nattbakad fläskytterfilé med . Vi finns på Norregårdsvägen.


Därför följer vi säsongerna när vi lagar mat.

Här har vi gjort flera olika bufféer som följer säsongerna. Kycklingfiléspett (k) Kryddigt . Bufféer (v) = serveras varm (k) = serveras kall. Sprödbakad torsk med hummeraioli. Torsdag Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde. Nötfärslåda toppad med tomater, . Köksspis med spiskupa, Skepparmuseet på Gullholmen, Bohuslän.


Lägg märke till koppartillbehören: vattenreservoaren och pannorna med den nödvändiga flänsen. Järnspisen - allt, utom lysande. En restaurang med en kreativ meny som erbjuder en avslappnad matupplevelse.


Vi har även sammansatta menyer med vinpaket för de som önskar. Din webbläsare stöds inte! Det verkar som att du använder Internet Explorer ( eller äldre).


Vi lät matinspiratören Linnie Vallgren provsmaka alla rätterna på Matfestivalen. Ansvarig Cecilia Lindström år.

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. BolagsforPrivat aktiebolag.


Ordförande: Stefan Larsson. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner.


Känslan av att tända upp i vedspisen, att sitta där och filosofera och vänta tills elden tagit sig är något som alla borde få uppleva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения