torsdag 25 januari 2018

Fläktwoods jbdd

Rätt till ändringar förbehålles. För en- och tvåplanshus med en area upp till 1m2. Frånluftsfläkt JBDD är främst avsedd för central utsugning i småhus och lägenheter.


Den monteras då i direkt anslutning till spiskåpan och ansluts via. Apparaten kan användas av barn från år och uppåt och personer ( inklusive barn) med nedsatt fysisk, sensorisk eller mental förmåga eller som har brist på erfarenhet och kunskap om de har fått handledning eller information om hur man använder apparaten på ett säkert sätt och förstår de risker som kan .

Aggregatet varvar upp per automatik då forceringsspjället öppnas. Passar till JBDD -aa-1-men även som utbyteskåpa för styrning av vissa äldre frånluftsfläktar och aggregat, bl. CPTJ Till värmeåtervinningsaggregat RDKS. Vi förbehåller oss rätt till ändringar utan föregående meddelande.


Anslutning lockas om ej använd. AppArAten kAn AnVänDAs AV BArn Från år och uppåt och personer (inklusiVe BArn). För montage bakom kryddhyllan i köket.

Fläkt Woods JBDD , är avsedd att monteras bakom kryddhyllan i köket. Passar till JBDD-aa-1-men även som utbyteskåpa för styrning av vissa äldre frånluftsfläktar och aggregat, bl. Med transformator som passar till flera aggregat t. CPDB Rostfri kåpa 60cm bred med anslutning på vänster sida som passaräldre kryddhyllefläktar jbdd -och jbdd -02. Spiskåpa CPD är en nyutvecklad spiskåpa med modern design. Varvtalet på Fläktwoods JBDD fläkt (F-system) styrs av reglage på spiskåpan.


Nu är det dags för köksrenovering, känner någon här till. Byta ut frånluftsfläkt JBDD från fläktwoods ? Spiskåpan har en modern design och ergonomiskt placerade vred. Kåpa avsedd för central frånluftsfläkt är försedd med en m lång sladd med jorda . För mer information, besök vår hemsida! Kullagersats, 204kr exkl moms.


Kondensator, 139kr exkl moms. Lägg till i önskelistan loading. Hög osuppfångningsförmåga.

Manövrering placerad lättåtkomligt mitt på . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Fläkten är avsedd att användas tillsammans med spiskåpa CPDG eller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения