tisdag 16 januari 2018

Snygga elelement

Vattenburen värme eller direktverkande el? Oavsett vilket behövs element som är energieffektiva, det lönar sig i längden. Och de får gärna vara snygga att se.


I förra numret av Härligt Hemma gjorde jag ett reportage om snygga element. Här i Sverige är ju inte utbudet så där jättestort, men några godbitar finns! Här är fem element som jag gärna skulle ha hemma!

Passar i allt från sovrum, vardagsrum, kök och badrum! Detta konstverk kommer från Varmital, så himla snyggt. Tar man sig tid att leta, kommer man att upptäcka att radiatorerna inte bara är vita och platta alternativt vågiga längre. Det finns gott om modeller med snygg design och i olika färger att hänga på väggarna därhemma. Av: Anders Runesson, viivilla.


Elementen har väldigt lång livstid. Så därför är chansen stor att just du är en av dem som har sina originalelement kvar på väggen. Och i sanningens namn, slitna föråldrade element är inte så snygga.

Vad kan du då göra åt detta? Ett tidigare populärt sätt var att . Dagens element är så snygga att du gärna vill visa fram dem som en del av inredningen. Se vårt stora utbud och hitta en modell som passar dina behov. Dölj fula element med hjälp av elementskyd färg och andra inredningstips. Vi visar också hur du gör ett eget elementskydd med tyg.


Snygga element för badrum och bostadsrum. Hela vårt liv beror på värme. Från skyddande värme i livmodern till skön värme i hemmet: Värme ger liv och en känsla av trygghet.


Under över 1år som vårt företag har funnits har värme hela tiden inspirerat oss att utveckla nya element som blivit . Men även genom element och snygga handdukshållare får du upp värmen i våtrummet. Idag finns det så oerhört många olika element och designer att välja bland att radiatorerna faktiskt blir mer som en snygg och unik inredningsdetalj än något otympligt. När du beställer nya element från oss på Rinkaby Rör kan du även . Problemet är att denna radiator kommer att synas väldigt. Seiten I denna kategori hittar du allt som finns när det gäller element , värmefläktar, terassvärmare och infravärmare på BAUHAUS.


På BAUHAUS hittar du oljefylld. LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design.

LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element , handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd. Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego.


Beräkna ca 70W per kvadratmeter för jämn och energirätt . Beställ enkelt online med dagars öppet köp. Vi håller på och renoverar badrumet hemma och skulle vilja ha ett snyggt, stilrent element. Vore kul att ha nåt anant än trist standard.


Det ska vara element alltså, inte handdukstork. Här hittar du tillverkare till oljefyllda, vattenburna och elektriska element. Värmefläktar och olika typer av fläktelement. Behoven och kraven kan variera för vilket element som passar ditt uppvärmningsbehov. Du kommer säkerligen hitta just din radiator bland leverntörerna här.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet. Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem. Purmo - element som är både energisnåla och snygga.


Purmos designade radiatorer finns i många olika modeller och färger, och de verkar vara ganska slimmade så att de inte tar så mycket plats. De finns både vertikala och horisontella modeller. De vertikala radiatorerna kan skapa en känsla av höjd i ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения