tisdag 23 januari 2018

Bästa braskaminen

Halverat utsläpp och bättre. Båda varianterna fungerar lika bra, det som avgör är vad som passar bäst i ditt hus. De flesta testade braskaminer har anslutning både på toppen och på baksidan, vilket ökar dina valmöjligheter.


Det finns tre kaminer i testet som enbart har anslutning på toppen. Beroende på var braskaminen installeras .

En kamin i huset är både mysigt och värmande, dessutom är det miljövänligt och bra för plånboken. Här är en guide till eldstäder i olika prisklasser. Jämförelse: Har du bästa kortet?


Välkommen till golvkamin. En golvkamin är ett utmärkt val för dig som vill värma hemmet effektivt, ekonomiskt, mysigt och ekologiskt. Välj rätt braskamin för hemmabruk.


Vilken braskamin ska man välja, vilken är bäst ? Här hittar du bra tips om olika braskaminer när du ska välja, köpa och installera en braskamin i din bostad.

Enligt resultatet kan en modern braskamin minska vedförbrukningen med procent och miljöutsläppen halveras eller minska med upp till procent. Det här är det största test av braskaminer som vi . Bästa och sämsta braskaminerna. Energimyndighetens test av braskaminer visar att en modern braskamin kraftigt minskar vedförbrukningen och miljöutsläppen jämfört med äldre braskaminer. Men det är inte så lätt som att ett högt pris ger bättre spis, men i viss omfattning får man nog säga at man . Innan du slår till och skaffar kamin finns det några saker att reda ut. Läs våra frågor och svar så kommer du en bra bit på vägen!


Flera av Conturas kaminer har generösa glas som visar mycket av elden. Kaminen är lätt att placera så att elden syns tydligt från flera håll i rummet. Våra symboler för eldsynlighet visar hur mycket en viss modell visar av elden.


Vill du se maximalt av elden ska du välja en kamin med generösa glas på tre sidor. Ska du placera din kamin i ett hörn rekommederar vi att du väljer en modell med endast frontglas. Kaminerna har mycket effektiva brännkammare med verkningsgrad på upp till , vilket hör till marknadens absolut bästa enligt oberoende . En effektiv braskamin är en ren guldgruva - och nog den enda möbel som går med vinst! Och om du använder den på rätt sätt är den till på köpet en ren vinst för miljön.


Nya tester visar att moderna braskaminer är överlägsna äldre när det gäller verkningsgrad och utsläpp. Så här får du ut det bästa av din braskamin i.

Måste man ha luckan stängd hela tiden? Det är ju så mysigt med öppen el och kanske vill man grilla korv… – Moderna kaminer med stora glasluckor ska eldas med stängd lucka för bästa förbränning och värme. Men en kamin med liten lucka kan eldas som en öppen spis och fungerar att grilla korv i. Konvektion, värmelagrande eller strålningskaminer. I vår butik hittar du din nya kamin. Vi saluför Contura, Jøtul, Scanspis, Lotus, Lohberger och många fler.


Höj mysighetsfaktorn med en kamin ! Här får du tips, råd och inspiration inför kaminköpet, och även tips på vilken kamin som kan väljas. Lär dig hur man eldar i en kamin på bästa sätt. När du väl vet hur du ska göra och vilka brännmaterial som är bäst går det snabbt och enkelt varje gång. Att elda rätt i din kamin ger stadigare och tryggare värme. Det sparar stora resurser för både dig och naturen.


Använd inte vått eller olagrat trä. Braskaminen är en mysig och billig uppvärmningsmetod – om du eldar på rätt sätt. En lokal eldstad kan vara en braskamin, en kakelugn, en braskassett, en köksspis, en pelletskamin – kort sagt allt som inte värms med vatten.


Tillgång till tester när du bäst behöver det. Vi erbjuder kaminer, skorstenar och installation med bästa service. VI GER DIG MER ÄN EN FÄRDIG KAMINLÖSNING för vi är effektiva utan avkall på kvalitet. MED VÅRA HANTVERKARE OCH INSTALLATÖRER får Du som du vill.


Vi ser på din hemmamiljö och planlösning i valet av kamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения