måndag 6 juli 2015

Vatten jetpack pris

Först nu är allt meck klart och han kan börja tjäna pengar på sin strandraggarpryl. Jetpacken drivs som sagt av vatten och har en lång slang kopplad till sig. Slangen i sin tur är fastsatt i en liten plastbåt som suger i sig vattnet. Flyg fritt ovanför vattnet med en Jetpack på ryggen.


Bara fantasin sätter gränserna i denna unika upplevelse. Har du drömt om att uppleva de hopp som delfiner gör ur vattnet , eller kanske känslan av att utmana gravitationen och känna dig viktlös?

Ta chansen att flyga över vattnet. Föreställ dig att flyga nio meter. Nu kan du ta din vän eller varför inte hela kompisgänget med ut på en promenad på vattnet vid ert nästa företagsevent, möhippa eller svensexa! Möjlighet att få egen logga eller namn på bollen mot pristillägg. Jetpack är vårt senaste tillskott av upplevelser på vatten.


Pumpen drivs via eluttag . Massor av action från 9kr. Du som bokar Jetpack till din svensexa eller som företagsevent kommer garanterat inte att bli besviken!

Våra priser för Jetpack ! Att prova Jetpack i minuter för person . Tiderna anger tiden i vattnet och på brädan. Ombyte och instruktioner ligger utanför tiden. Du bör ha vattenvana och normal kondition. Det ser roligt ut, men det är en dyr. Här är raketryggsäcken som inte sprutar eld.


Istället gör en vattenstråle att föraren lyfter till skyarna. Vattenkraft du sent glömmer. Byt kontoret mot äventyr. Vi lovar en blöt och galet rolig dag. Ge bort något oförglömligt.


Ja det låter otroligt men nu finns det ett vattendriven jetpack som får dig flyga fram över vattnet. Så det är inget för den vanliga människan. Detta jetpack är byggt som så att det har en flotte som flyter efter dig på vattenytan där en motor från en . Utmana gravitationen när du testar det nyaste inom vattensportvärlden. Att lära sig kontrollera en flyboard är mycket lättare än vad man tror, de flesta nybörjare lär sig behärska flyboarden .

Hela drivpaketet sitter på ryggen. Flyboard är den senaste vattensporten. Erbjuder rabatt på ordinariepriser.


En kombination av surfing och brädåkning fast vi åker på vattnet med hjälp av kraften från vattenskoterns jetstrålar. Bak på vår vattenskotern sätter vi ett rör som ser ut som ett U. På den sitter en meter lång slang som går till brädan man står på. De båda munstycken på brädan riktas neråt och trycker upp dig ovanför vattenytan med hjälp av strålen från vattenskotern.


Priser inkl moms för privatpersoner och föreningar. Och sök vidare i webbens bästa bibliotek med royaltyfri vektorgrafik från iStock. Semi-Lakefront , Sleeps Plus guests ALL the t. Canadian Jetpack Adventures.


Bekvämligheter och information. Hyra båt kan rekommenderas eftersom Miami Beach erbjuder fina vatten för båtliv, fiske, vattenskidåkning , wake-boarding mm. Hos följande båtuthyrare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения