måndag 6 juli 2015

Contura insats pris

Hos oss på Kaminbutiken hittar du insatser och kassetter från Contura , Dovre, Lotus och Skandinavisk spismiljö. Det är enkelt att använda dig av både spiskassett så väl som en kamininsats. De är även enkla att tända och de når.


Contura iär svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn. Skillnaden mot den mindre kassetten är att insatsen ofta har en mer rejäl brännkammare.

Braskamin, Spisinsats Gjutjärn, Glas Kräver skorsten Vägganpassad Rördimension 1mm. Spisinsatserna är ofta gjorda för egen inbyggnad och du kan alltså mura in . För att få en välkommen värmevinst istället för en onödig förlust, krävs en modern, effektiv insats som Sverigekassetten. Med sin rymliga eldstad och stora vinklade. Designa din öppna spis med en spiskassett eller spisinsats från Contura.


Liksom i alla Conturas produkter är eldstaden i insatser och kassetter lätt att tända och når full effekt inom några. Skapa din egen eldstad med en insats av högsta kvalitet och med ett riktigt generöst glas. Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare.

Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! Här säljer vi reservdelar och tillbehör till kaminer från Contura. Låt fantasin sätta gränserna för din eldstad och mura din egen omramning. Kamin- insats Contura iför egen inbyggnad.


Vårt Clean Burning System i världsklass håller glasen rena och sotfria. Nu kan du skapa din egen eldstad med en insats av högsta kvalitet och med ett riktigt generöst glas. Med den effektiva förbränningstekniken får du helt enkelt mer värme för veden.


Kamin-insatsen Contura iär gjord för installation i eldstadsöppning och har en gedigen gjutjärnsfront med integrerat handtag. Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning. Ungefär vad skulle det kosta att byta den till en modern lite mindre kamin typ en rörformad Contura ? Kan man använda den befintliga. Håller med om att det inte var den vackraste spisen jag sett, men har du funderat ändå på en insats och att ändra det estetiska?


Du borde kunna putsa om för att få en slät . Välj lucka med gjutjärn eller helt i glas. Ramen är i svart gjutjärn. En ny kassette med mycket rymlig brännkammare.

Denna insats kan byggas in och anpassas i murverket. En svart ram täcker skarven mellan mur och insats. Passar de flesta öppna spisar. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan.


Insats Contura iOrd pris fr 15. Spiskassetten med panoramalucka bjuder på stora glasytor . Contura låg är en kamin med stor valfrihet: du kan välja mellan tre olika omramningar, vart och ett med helt särskilda, estetiska kvaliteter. Att mura upp en eldstad efter egna önskemål och göra sin egen nisch är något som många kunder drar nytta av.


Man kan då lätt placera eldstaden i rummet efter där det passar och göra eldstaden till en del av rummet. Contura imed vinklad lucka och Lotus H5W Black Magic som bland annat är några . Marmorhylla för fina saker Namn: Contura 460. Kommentar : Murspis i traditionell design med sidoglas och marmorklädd hylla. Det här modellen finns även i låg modell för anslutning mot en murstock om man har den möjligheten. Smal vedspis till köket . Du är hjärtligt välkommen till våran Butik.


Se nedan på våra olika kaminer. Vi förbehåller oss för fel i informationen om våra produkter och priser. Eventuella kostnader för frakt och tillbehör kan tillkomma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения