tisdag 10 april 2018

Ventilationsgaller gjutjärn

Hålen sitter på cc-mått 1cm. Ventiler och ventilgaller i gjutjärn. Galler, gjutjärnsventiler, rosettventiler med stos för att ventilera hus. Passande för både gamla och nya hus.


Här hittar du alla ventiler, ventilgaller, till- och frånluftsventiler och allt sånt du kan tänka dig.

Hittar du inte det du söker bland våra nytillverkade produkter, som finns här på hemsidan, så ta dig till Nackabutiken där det finns massor av gamla, nyblästrade att leta bland. Välkommen till Sekelskifte och våra gammaldags ventilgaller! Vid köp lägg till FRAKTKOSTNAD C . Luckan skall stå öppen sommartid och vara stängd vintertid.


Klassiska Byggvaror - byggnadsvårdsbutik i Hedemora. Vi har ett stort sortiment av gjutjärnsprodukter för både inne och ute. Bland våra ventiler hittar du också ventilkättingar och kedjetyngder för ett traditionellt uttryck.


Jag är på sluttampen med att ha tagit fram teglet på murstocken.

Kommer troligtvis att använda silikatgrund som ytbehandling då eftersträvar att det ej skall mörkna el dyl som t ex vid oljning. Jag är även ute efter ett snyggt galler att ha i den gamla öppningen (ventilen), antingen i svart gjutjärn eller . Grundventil i svartmålat gjutjärn , med stos. Bör kompletteras med ett kopparnät på insidan för att även hålla möss och getingar utanför.


Inmurningsmått: ca 1x 1cm. VENTILATIONSGALLER FRESH UTVÄNDIG EGB 1ROSTFRITT. Spiralknoppar Spiskrokar Spisringar Kokplattor Spisbågar Gängstänger Termometrar Tätningslist Glimmer.


Kom in till våran webshop, där du hittar etanolkaminer och eldstäder som passar just dig samt grindar och räcke, allt med hög kvalité och till ett riktigt bra pris. Ett stort utbud av klassiska ventiler till gamla hus och lägenheter. Avståndet mellan skruvhålen är 1mm. Gjutjärnstavlor och luckor till . Vid montering av gasolkylskåp under bänk bör detta galler monteras i bänkplattan för ventilation av värme från skåpets baksida. Finns i två finishar:- Svart (pulverlack)- ” Argent” (klarlackat gjutjärn ). Används även som ventilationsgaller.


Levereras med färgmatchande skruv. Tillbehör och tillsatser för eldstäder och spisar, nämligen, insatser av gjutjärn och keramik, plåtar av gjutjärn , keramik och glas, kåpor, ventilationsgaller , konsoler. Besök en utav våra lågprisbyggmarknader – Alltid äkta lågpris.

Golvbrunnen - En viktig detalj i badrummet. När det är dags för en ny golvbrunn är möjligheterna många. Designen kan vara avlång, fyrkantig eller trekantig och du kan välja mellan material i plast, rostfritt stål eller gjutjärn.


Umeå och Västerbotten varmehjalpen. Accessories for fire places and heating stoves, namely, cast iron surround inserts, cast iron plate, covers, ventilating louvers, (and burners). Väggskenor och konsoler från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Med väggskenor och konsoler från oss fixar du enkelt en stabil och strukturerad förvaring i såväl förråd som arbetsrum. I fasaden finns ett stort antal ursprungliga rödmålade ventilationsgaller i gjutjärn som med tiden blekts och fällts ut till en rosaröd kulör. Målarmästare Leif Ekström tillsammans med antikvarisk kontrollant beslutade att måla gallren i en kulör som väl sammanföll med det intilliggande teglet. I Länsstyrelsen beslut fanns vilkoret .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения