torsdag 5 april 2018

Danfoss termostat golvvärme

Programmet består av såväl tråddragna som radiostyrda (trådlösa) regulatorer, fördelare, shuntar och självverkande termostater. Snabb och smart styrning av vattenburen golvvärme är nyckeln till både komfort och en lägre energianvändning. Connect- termostat Radiatortermostat.


Enkla val sparar tid och ökar din omsättning. Enkelt, beprövat och lönsamt. Kräver separat schemaläggning för varje termostat – dvs.

Termostaten är kompatibel med många olika system och givare för elektrisk golvvärme. Våra termostater är av högsta kvalitet och passar de flesta typer av golvvärme. Samtliga golvvärmetermostater i vårt sortiment har en golvtemperaturgivare vilket är nödvändigt för att golvvärmen skall fungera riktigt bra.


Rinkaby Rör säljer VVS, Termostat. Golvtemperaturgivarna har standarden 6. Golvvärmen har pajat och jag misstänker det beror på termostaten. Den är av äldre modell som utgått ur sortimentet. Jag har två typer av termostater, en trådlös variant för golvvärme på nedre plan och termostater på radiatorerna på övre plan.


Legalett golvvärme med avgörande fördelar.

FH-WS är en termostat med manuell nattsänkning och möjlighet för anslutning av en golvgivare. Warmup Stickymat - revolution inom elektrisk golvvärme ! Antar att du behöver speca lite mer vad det är för golvvärme du vill styra? Danfoss living eco med RA-adapter.


Miljöanpassad kabel för förläggning under t ex klinker inkl. Trådlös kontroll på temperaturen - i hela hemmet. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité.


Ställdonet är stängt i strömlöst tillstånd (NC). Passar direkt utan adapter på bland annat några av Upnors shuntar. För att styra via Z-Wave måste lämplig Z-Wave- termostat användas, tex någon av följande:. Egen benämning Svensk, Termostat golvvärme.


Tillverkarens produktsida, - . DEVI is the global market leader in floor heating and the. DEVI:s tidigare digitala termostat och är med sin diskreta, moderna design och unika funktioner marknadens mest intuitiva och energibesparande termostat. Den elektroniska termostaten erbjuder hög prestanda på kontroll av uppvärmningen och samtliga . Utrustad med LCD-display som visar inställd temperatur. Kan ställas i barnsäkert läge för att förhindra ofrivilliga justeringar.


Undersök om det behövs shuntgrupp.

Om det är golvvärme utan shuntgrupp observera att temperaturen skall maxbegränsas. En termostat vil være mer energibesparende og gi mer komfort enn en regulator.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения