fredag 13 april 2018

Service vitvaror

EP- Service erbjuder reparation och service av vitvaror och tvättstugeutrustning. Vi är även återförsäljare av tvättmaskiner och utrustning från Podab. Insemo utför service av tvättmaskin, diskmaskin, spis, kylskåp m. Stenungsun Uddevalla, Tjörn, Orust, Kungälv och Göteborg.


Vi säljer och installerar vitvaror och är återförsäljare för Cylinda, återförsäljare för Bosch, Siemens och Whirlpools. Vi har inga visnings exemplar utan beställer hem efter önskemål från kunden.

Vi utför service av de flesta vitvarumärken och har även garantiservice . Vi har lång erfarenhet och våra kunder är både privatpersoner och företag. Välkommen till Electrolux Service Jönköping! Auktoriserad installation och reparation av hushållsmaskiner och vitvaror. Vi reparerar, installerar och utför service i stora delar av Småland med omnejd. Våra servicetekniker och installatörer utgår från Jönköping och Borås.


I vår butik kan du även handla tillbehör och . Anmäl fel till ELON Service. Trots den höga kvaliteten på de produkter vi säljer så händer det ibland att saker går sönder.

Vi tillhandahåller elservice , data-tele installtioner men även service av vitvaror i Uppsala. Vi hjälper dig i Gävleområdet som behöver installera en ny värmepump eller serva den du redan har. Vi har renoverat ett pentry i en kontorsfastighet och ställt in en diskmaskin. Efter sex månader från godkänd slutbesiktning började diskmaskinen strula.


AB ingår i vårt avtal. Felanmälan måste registreras hos Witt. Gäller följande fabrikat: Indesit, Ariston och Hotpoint. POWER - Sveriges nya hemelektronikkedja! Vi är här för att utmana marknaden och ändra spelreglerna!


Vår prisrobot ger dig en helt rå deal. Lång erfarenhet och intresse gör oss det ett självklart val när det gäller service , reparationer, installation eller försäljning av vitvaror och köksmaskiner i Skaraborg. Våra år i branchen har gett oss den rutin och effektivitet och kunskap vi behöver för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.


Vitvaror och köksmaskiner. Originalkvalitet för dina produkter från Bosch. Bosch erbjuder service som är pålitlig, kompetent, enkel och snabb när det gäller garantiärenden, service och reparation. Ge dina vitvaror den bästa servicen med hjälp av våra expertråd. Vi är din fullservicepartner inom värmepumpar, storkök, vitvaror , tvättstugor och kylanläggningar.


Anlita oss för allt från köp till service och reparation. Informationen på denna sida kan ändras utan föregående meddelande.

Vänligen kontakta motsvarande tjänsteleverantör för aktuell information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения