torsdag 5 april 2018

Portabel avfuktare

Lokalyta: 100m², Driftstemperatur: - 35°C, Tyst (dB), Köldmedia: Annan, R134A. Behagligt inomhusklimat med avfuktare från Electrolux. Hög kapacitet och stilren, skandinavisk design.


Med en luftavfuktare får du hjälp att hålla fuktbalansen i luften på en gynnsam nivå. I boendemiljö, förrå källare och på vinden – oavsett utrymme minskar avfuktaren risken för fukt- och mögelskador och ger ett fräschare inomhusklimat. På K-rauta hittar du ett stort utbud av effektiva luftavfuktare för att motverka fuktproblem och dålig luft.

Avfuktare är maskiner som avfuktar luften inomhus. Du kan använda avfuktaren i källaren, tvättstugan, i badrummet och i garaget. Hos oss hittar du också kraftfulla. Fläktar, luftkonditionering, avfuktare eller luftrenare?


Elgiganten har fläkten till ditt hem, välj mellan produkter som förbättrar ditt hemmaklimat. En universalavfuktare som kan användas både som portabel avfuktare och som kan installeras permanent. Har uttag för hygrostatstyrning. Kan levereras med upphängningsjärn och stos på processluftintaget.


VEAB erbjuder elektriska kanalvämare kompletta med reglerutrustning.

LÄS BRUKSANVISNINGEN FÖRST. KONTAKTA ÅTERFÖRSÄLJAREN OM DU UNDRAR ÖVER NÅGOT. Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Det finns luftavfuktare för olika användningsområden.


Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Väggkonsol för fast installation av avfuktaren finns som tillbehör. Funktion portabel avfuktare : Enkel och smidig portabel avfuktare på 250W med 2. NetOnNet erbjuder flera produkter som förbättrar ditt inomhusklimat avsevärt. Välj mellan fläktar, infravärme eller luftavfuktare.


Electrolux avfuktare hjälper till att filtrera bort bakterier så att du får en renare inomhusmiljö. Luftavfuktarna är bärbara och har snygg design. För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren torr och huset hälsosamt.


Oavsett väder har vi det du behöver för att förbättra ditt inomhusklimat. Vid värme: En portabel AC håller ditt hem skönt och svalt, och levererar kyla när det bäst behövs! Här kan du titta på våra Portabla AC!


Vid kyla: En värmepump ger skön värme och spar både energi och pengar. Här hittar du alla luftvärmepumpar på .

Jämför priser och produkter från KCC, st produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения