fredag 6 april 2018

Golvsystem källare

Undvik fukt, mögel och dålig inomhusluft med Granabsystemet och undergolvsventilation. Ett stort antal villor och hus drabbas årligen av fuktskador i källaren eller av förhöjda fukthalter i bottenplattan. För att få friska hus är det viktigt att fukt från betonggolv i källare eller från bottenplattan ventileras bort och inte byggs in i . Det finns också olika typer av problem där ventgolv rekommenderas de vanligaste är dåliga syllar, källare med fuktproblem mm.


Ofta handlar det om fukt som tränger in i källare och tar den enklaste vägen.

Optivent, ett ventilerat golvsystem för att korta ner uttorkningstider. Optivent förkortar torktiden av betongplattan vid nybyggnation och ROT-produktion. Systemet ventilerar bort fukt . På ett effektivt sätt stoppar systemet farliga ångor och gaser från att komma ut i rumsluften. Optivent golvsystem är en ljuddämpande fuktspärrmatta som kan läggas under nästan vilken golvtyp som helst. Då finns uppreglade golvsystem så som nivell eller granab där man använder reglar som justeras in efter golvet med speciella plastskruvar.


Man kan även tänka sig att man flytspacklar betongplattan först, innan platonmattan men då krävs det flytspackel som tål tillskjutande fukt och sådant . Vilket system för ventilerat golv på betong?

Regelsystem och så kallad platonmatta för ventilerade golv på GE-AB. Vi installerar de effektivaste ventilerade golvsystem på marknaden. Betonggolv i källare är inte speciellt charmiga. Om det ligger i ett rum som används till tv-rum eller lekrum t. Med ett helt vanligt laminatgolv på bara 7-mm kommer rummet att likna ett vardagsrum.


Och så får du faktiskt “isolerat” källargolvet också. P-märket är SP Sveriges Prov- nings- och Forskningsinstituts eget certifieringsmärke. Så kallade ventilerade golv har funnit på marknaden i många olika skepnader under årens lopp. Slitstark golvmålning för t. Flowseal EPW finns i transparent blank eller pigmenterad blank respektive matt yta. Det är inte så många av oss som har råd med så stora hus som vi verkligen skulle vilja ha och behöva.


Därför gäller det att utnyttja det hus vi har till max. Men om vi ska inreda källare och vind som inte är konstruerade för detta måste vi se till att allt verkligen görs på rätt sätt. Annars kan ombyggnad och ny . Fukt i källare eller andra utrymmen. Har ni fuktproblem i något utrymme och behöver .

Golvbeläggning HP Plus är en självutjämnande tvåkomponentig epoxibe- läggning för mycket utsatta ytor. Vattenburen linjefärg för industri. Kan klarlackas för ännu bättre slitstyrka. Måla golvet med en behandlande och skyddande färg som förlänger dess livslängd.


Med våra produkter kan du måla betonggolv med olika krav. Välj en en -komponent färg för att måla i ex. Med Golvfärg 1K kan du även måla betong utomhus. Ge källargolvet ett lyft! Hagmans Golvfärger är lämpliga till golv inom bostaden t. I Hagmans epoxi sortiment för golv finns även Klarlack EP-V som främst används för lackning av Flinggolv.


Spackeltips - Hål i bensindunk. Har du en bensindunk som läcker? Du lagar enkelt hålet med hjälp av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения