onsdag 11 april 2018

Stålrör till skorsten

Skorstensrör, skorsten , rökrör, rökkanal och modulskorsten. Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Vi älskar att hjälpa dig!


Det är illa ställt med många gamla tegelmurade skorstenar. Ofta används bara en av kanske totalt sex eller åtta kanaler. Fogbruket vittrar, skiljeväggar rasar, skor stenar fryser sönder eller till och med blåser ner.

Under drygt år har Janne Mattiasson renoverat tegelmurade skorstenar. Här ger han en bild av situationen. Det var inte tillåtet enligt byggnormerna, varje eldstad skulle ha en separat kanal hela vägen upp till skorsten.


Men det skulle kunna avhjälpas genom att stoppa ner stålrör , ett för varje eldsta i murstocken som sedan skulle fyllas med någon cementmassa. Vi har en skorsten med kanaler. En av kanalerna är ansluten till en kamin på bottenplan. Skorstenen fick underkänt av sotarn så nu ska vi renovera den.


Muraren rekommenderade att sätta stålrör från kaminen på bottenplan upp till toppen av . Installation insatsrör i skorsten- Butiken för ventilation och skorsten på.

Stort utbud av material till skorstensrenovering. Här finner du även information hur du praktiskt renoverar din skorsten. Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt.


Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Vi får snart hem vår hett (!) efterlängtade nya kamin, och tänker sätta ett stålrör inne i den befintliga skorstenen av tegel. Behöver vi sotarens godkännande innan vi kan elda?


Vi vill gärna samarbeta med andra, . Ny skorsten monteras på Kraftvärmeverket - Tekniska verken i. På onsdag morgon levereras den nya skorstenen för att monteras på det renoverade fundamentet efter lunch. Den nya skorstenen ska ge samma synintryck som den befintliga och inte ändra stadsbilden. Många småhus har en befintlig murad skorsten.


Eller din öppna spis behöver konverteras till inbyggnadskamin. Något som tillför huset ett stort värde. Om man ska installera en fristående braskamin eller inbyggnadskamin och inte har en skorsten , så kan det bli en dyr historia. Har man en fungerade och godkänd . Den för bort rökgaser, fukt och ”gammal” luft.


Sköter du skorstenen på ett riktigt sätt kan du under många år undvika en . Se det store udvalg af Skorsten online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris.

Vid pannbyte med befintlig skorsten kan det ibland till och med behövas sugfläkt i toppen (vilket inte är att föredra). Stålrör sätts fast nertill endast så kan det växa fritt uppåt. Rekommenderas till bränslen som olja, gas, ve flis och pellets.


Med glidgjutningen vandrar fukten ur skorstenen naturligt och ger den en lång livslängd. Insatsröret är i böjligt rostfritt stål som förs genom befintlig rökkanal. När arbetet utförs görs ett arbetshål . Hos oss får du alltid ett bra bemötande med fina resultat. Kontakta oss idag för fri rådgivning. Vi börjar med en bedömning av din skorsten och väljer sedan lämplig metod för skorstensrenoveringen.


Uppdraget kan till exempel bestå i att täta en skorsten , hitta lösningen på kondensproblem eller . Hur man gör en skorsten från ett stålrör med egna händer. Dыmohod i podavlyayuschem flesta fall vozvodytsya Tillsammans co stroyaschymsya av byggnaden och inte med framgång sovsem kommer att Har du en dalnejshem Camino eller inte. Enligt statistiken ligger en betydande del av alla .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения