måndag 9 april 2018

Värmekabel vattenledning

Värmekabel för vattenledning till dina system. Med en värmekabel håller du vattenledningen frostfri och isfri. Den kan användas inuti eller utanpå en vattenledning.


I denna kategorin hittar du . Den är även godkänd för montering i dricksvatten. Dessa används ofta vid installationer t.

Upplysningar om objektet. Kimas värmekabel används också som slingor till . Branden inträffade i en äldre 1½-plans sommarstuga med så kallad torpargrund och regelstomme av timmer. Yttre väggbeklädnad är utförd av stående träpanel.


I torpargrunden finns vattenledning till ett uthus. Denna vattenledning är försedd med en värmekabel för att förhindra . För att stänga av den helt behöver du ansluta en termostat, t. F-kan användas både invändigt och utvändigt för vattenledningar och avloppsrör.

Max anslutningslängd för invändigt montage . Du kan köpa färdiga kit eller exakt längd på värmekabel. Gällande värmekabel så är det olika egenskaper på olika kablar kontakata gärna oss innan för rådfrågning om vilken som passar dig. Vi kan ordna fram alla storlekar på isolering. Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör.


Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . Självbegränsande värmekabel i komplett paket för utanpåliggande eller invändigt montage. FrostGuard är en värmekabel som själv reglerar temperaturen till. Mobil frostskyddskabel med jordad stickpropp för anslutning direkt till 2V. Anpassar sig efter omgivningens temperatur och passar de flesta situationer, t. Hej Dagens fråga i vinterkylan är Hur mäter jag min värmekabel.


Jag monterade en värmekabel utanpå vattenslangen från pumphuset till huset. Värmesystem från DEVI erbjuder en mångsidig lösning för skydd av vattenledningar (inklusive dricksvattenledningar) mot frost. Altech Frostskyddskabel är en värmekabel för frost skydd av vattenrör. Kabeln kan antingen installeras inuti eller utanpå röret. Den själv begränsande kabeln.


Om kabeln ska monteras inuti vattenrör, använd Altech Genomföring.

Ebeco Frostvakt förebygger enkelt skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar. Mobil:Frostvakten är en mobil värmekabel med färdigmonterad stickpropp som ansluts enkelt till ett jordat vägguttag via jordfelsbrytare. Vanliga användningsområden är avloppsrör, vattenrör och vattenmätare i t. Skyddar vattenledningar , kranar och avloppsrör mot frost.


Frusna rör är ett problem när kylan kryper ner i vårt land. EVP har produkter för att förebygga skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar. Våra produkter är allt från värmekabel med sladdställ till anpassade längder på löpmeter och färdiga slangar med inbyggd värmekabel.


Med en serieresistiv värmekabel får du en värmkabel som ger . Raychem WinterGard FS värmekabel för frostskydd av rörledningar och varmhållning av fettledningar: ett enkelt och energieffektivt frostskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения